knit_fest_fashion_show-06689410ea7403.jpg

Kesän 2024 neulefestareiden muotinäytöksessä neuleita Neulottu kalevala- kirjasta, Sandnes Garnilta sekä Tukuwoolilta.

Neulottu Kalevala 2 kirjan ennakkomaistiaiset

Esimakua tulevasta Jenna Kostetin neulekirjasta Neulottu Kalevala II, joka ilmestyy 16.8.2024. Kirjan ennakkomyynti alkaa heinäkuun puolivälissä

Neuleet vasemmalta oikealle:

Raudan synty -villatakissa on näyttävä kirjoneulekaarroke, joka on saanut vaikutteita suon luonnosta. Takki neulotaan pyörönä ja leikataan lopuksi auki. Villatakin voi helposti muokata myös villapaidaksi. Takki on neulottu kotimaisesta DK-vahvuisesta villalangasta.

Pohjolan häät -villapaidan kirjoneulekuvio on saanut vaikutteita eteläpohjalaisesta jussipaidasta, mutta perinteiset vinoneliöt ovat saaneet seurakseen myös pitsiä ja pampuloita. Paita on neulottu paksusta Ístexin Alafosslopi- langasta.

Mull' on korvessa kotini -villapaidan kaarrokkeessa, hihansuissa ja helmassa on kirjoneulekuvio, joka tuo mieleen suomalaisen metsämaiseman. Voit neuloa paidan silkkimohairin ja DK-vahvuisen langan yhdistelmällä tai valita aran-vahvuisen langan. Mallipaita on neulottu DK- vahvuisesta merinosta ja Silk Mohairista.

Tuonelan virta -villapaidan kirjoneulekuvio kuvaa myyttisiä joutsenia ja Tuonelan virran pahaenteistä maisemaa. Paitaan neulotaan perinteisistä kaarrokeneuleista poiketen istuvat hihat ja kaulus kuviovärillä. Paita on neulottu islantilaisesta Ístexin Léttlopi-langasta.

Sandnes Garnin mallisto festareiden muotinäytöksessä

Muotinäytöksen neuleet mallistoista Sandnes Garn 2403 DIY ja Sandnes Garn 2404 Sommerstrikk

Neuleet vasemmalta oikealle: 

Facile-pusero on helppo ja rento neule ihanan keveästä ja pörröisestä Ballerina Chunky Mohair – langasta.

Milly on rento kesäneule, jossa on pudotettu olkalinja. Sekä pusero että hame neulotaan Sandnes Garn Line –langasta.

Fleur-neuletakki tehdään virkatuista neliöistä. Halutessasi voit tehdä neliöistä vaikkapa liivin, vauvan peiton tai kesäkassin.

Rento ja ajaton Hilda-pusero (vasemmalla) neulotaan kaksinkertaisena Sandnes Garn Sunday ja Tynn Silk Mohair –langoista.

KnitPro tuote-esittelyt muotinäytöksessä

Knit Pro Zing Deluxe - pyöröpuikkosetti sisältää vaihdeltavia pyöröpuikon päitä sekä kaapeleita tarvikkeineen pakattuna puikkokoteloon yleisemmin käytetyissä puikkokoissa.

Symfonie Wood sukkapuikkosetti sisältää kuusi suosituinta; 2.50, 3.00, 3.50, 4.00, 4.50 ja 5.00 mm sukkapuikkokokoa. Seteissä on puikkoja 5 kpl per koko.

Malleilla on yllään Heili-topit.

Knit Pro Mindful Gratitude puikkosetti sisältää 12 paria vaihdeltavia puikonkärkiä, kolme pyörivin liittimin varustettua KnitPro Swivel 360° kaapelia ja paljon neuletarvikkeita pakattuna puikkokoteloon, jossa on Mindful-teemainen painatus.

Iloisen värinen KnitPro Joy Of Knitting vaihtopääsetti sisältää suosituimmat koot puisia neliskanttisia Cubics-vaihtopäitä punaisen, oranssin ja violetin sävyissä, kaapeleita sekä käteviä pikkutarvikkeita.

Malleilla muotinäytöksessä päällä kesän suosittu Lumikello paita.

Muotinäytöksen Tukuwool neuleet

Neuleet vasemmalta oikealle:

Ilmaisesta Juntu villapaita ohjeesta muokattu musta-vaalearaidallinen tunika on neulottu Tukuwool DK –langan sävyistä sysi ja manna.

Monikäyttöisessä ruskeassa Tuku Warmer slipover –neuleessa Tukuwool DK -lanka saa kaverikseen ITO Sensai silkkimohairin tai Sandnes Garn Tynn Silk Mohairin.

Valkoinen Juntu neuletakki on monikäyttöinen raglanhihainen perusneule, joka neulotaan saumattomasti ylhäältä alas. Tämä Miljan neuloma lyhyt versio on neulottu valkoisesta suomalaisesta villasta yhdessä monivärisen mohairin Röyhetyinen värn Ruusu kanssa.

Limen värinen Juntu Light on helppo ja ajaton villatakki, joka neulotaan saumattomasti ylhäältä alas. Takki on neulottu Tukuwool Fingering –langan väristä matcha. Ilmainen ohje Titityyn verkkokaupasta.

Näytöksen toteutus: Fashion Unit

Tilaa uutiskirje

Titityyn myymälä

Lankakauppa Titityy

Cygnaeuksenkatu 2
40100 Jyväskylä

Myymälä avoinna normaalisti
Arkisin 10:00-18:00
Lauantaisin 10:00-16:00
Evästeasetukset