Myymälän yhteystiedot ja aukioloajat

Lankakauppa Titityyn kivijalkapuoti sijaitsee Jyväskylässä Toivolan Vanhalla Pihalla, 1800-luvun lopun käsityöläispihalla Cygnaeuksenkadun varrella. Löydät meidät Toivolan Vanhan Pihan keltaisesta päärakennuksesta (Vanha Synnytyslaitos).

Seuraa tällä sivulla myymälän aukioloaikoja.

Myymälän aukioloajat


Ma - Pe 10 - 18

La 10 - 16


Lankakauppa Titityy 

Cygnaeuksenkatu 2
40100 Jyväskylä

Myymälän puh: 050 382 7717

Asiakaspalvelu p. 0404874779 (ma-pe 10-17, la 10-15)

Turvallisesti ostoksille Titityyn myymälään

  • - Tulethan meille vain terveenä - niin mekin teemme!
  • - Pidä turvaväliä niin muihin asiakkaisiin kuin työntekijöihimme.
  • - Käytä käsidesiä, löydät sen oven pielestä.
  • Suosittelemme maskin käyttöä, mutta ilmankin voit tulla. Huomioi tällöin erityisesti turvavälin pitäminen. Työntekijämme käyttävät maskia tai visiiriä mahdollisuuksien mukaan.
  • - Niin ihania kuin lankamme (ja työntekijät!) ovatkin, vältäthän turhaa koskettelua ja kuolaamista :)
  • - Toivomme maksun tapahtuvan kortilla. 'Maksu myymälässä'-maksutavalla tilatut tuotteet voi maksaa ja noutaa vain liikkeen aukioloaikoina (ks. yllä).
  • - Pidämme huolta hygieniasta aiempaa tarkemmin ja desinfioimme eniten kosketusta saavat pinnat (ostoskorit, maksupäätteen jne.) useamman kerran päivässä.

Olet lämpimästi tervetullut meille terveenä!

Verkkokauppatilauksia voi noutaa Titityyn myymälästä! Lue lisää.

Näin saavut Titityyn myymälään ja Toivolan Vanhalle Pihalle

Tullessasi Matkakeskuksesta lähde Hannikaisenkatua vasemmalle (lounaaseen). Käänny n. 700 m päästä oikealle Cygnauksenkatua ylöspäin. Titityy ovat heti oikealla näkyvässä keltaisessa rakennuksessa, jonne pääset keltaisen ja sen yläpuolella olevan harmaan Toivolan talon välistä sisään.

Keskustasta kävelykatua pitkin lähde yläkaupunkia kohti, kunnes tulet Suomen Käsityön museon ja Nordean kulmaan, kävele Kirkkopuiston läpi Kaupungintalon kulmalle, kävele Vapaudenkatua pitkin pääkirjastolle, käänny vasempaan Cygnaeuksenkatua alaspäin. Titityy on vasemmalla.

Parkkitilaa löytyy esim. P-Cygnaeuksesta tai Hannikaisenkadun varrelta. Myös Cygnaeuksenkadun varressa on muutamia maksullisia parkkipaikkoja.


 


Loading...