f

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Me Titityyllä pidämme tietosuojaa erittäin tärkeänä, ja haluamme olla avoimia ja läpinäkyviä rekisterimme tietojen käsittelystä. Käsittelemme henkilötietoja 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksien mukaisesti. Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterin pitäjä:
Titityy Oy
Cygnaeuksenkatu 2
40100 Jyväskylä
Suomi
Y-tunnus 2520092-2

+358 40 4874779
www.titityy.fi

Rekisterin nimi:
Titityy Oy:n asiakasrekisteri

Kuka valvoo henkilötietojasi

Suomalainen yritys Titityy Oy (Lankakauppa Titityy) valvoo henkilötietojasi ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti.

Kenellä on pääsy tietoihisi?

Rekisterin tietoihin pääsevät ainoastaan Titityyn henkilökunta tai muut henkilöt, joilla on siihen työnsä puolesta oikeus, kuten tietojärjestelmien ylläpitäjät. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Emme välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle, Titityyn ulkopuoliselle osapuolelle.

Rekisterin pitämisen oikeudellinen peruste

Rekisteriin tallentuu tietoja sinun tehdessä ostoksia Titityyn verkkokaupassa tai kun luot itse Titityyn verkkokauppaan käyttäjätunnuksen. Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta pystymme hallinnoimaan tilauksiasi ja toimittamaan ne sinulle.

Rekisteriin tallentuu tietoja myös, jos liityt omasta halustasi myymälässä Titityyn kanta-asiakkaaksi. Tietoja vaaditaan kanta-asiakkuusjärjestelmän palveluiden toteuttamiseksi.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakassuhteen hoitaminen, rekisterinpitäjän toimintojen ja asiakaspalvelun ylläpitäminen ja kehittäminen sekä markkinoinnin kohdentaminen eri asiakasryhmille. Kerättyjä henkilötietoja käsitellään ja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Tietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä markkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää.

Voit pyytää milloin tahansa maksutta tietoa itseäsi koskevista tiedoista, jotka olemme tallentaneet, ja oikeuksistasi korjata ja poistaa kyseisiä tietoja. Tämä onnistuu lähettämällä sähköpostia info@titityy.fi.

Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja, jotka asiakas itse :

    • Asiakkaan etu- ja sukunimi
  • Asiakkaan osoite ja muut yhteystiedot

  • Asiakkaan tilaamat tuotteet

  • Asiakkaan tilauksen lisätietokentässä antamat tiedot

  • Tilauksissa käytetyt toimitus- ja maksutavat

    • Lähetysten seurantatiedot

  • Lisäksi rekisteriin tallentuu palvelun käytöstä havaittuja tietoja sekä analytiikalla pääteltyjä tietoja, kuten markkinointiviestiluvat, tuotearvostelut, toivelistalle lisätyt tuotteet, ilmoituspyynnöt loppuneista tuotteista, verkkokaupan selaus- ja käyttötiedot, sijainti, päätelaitteen tunnistetiedot, ostoskorilisäykset ym. verkkokauppasessiotapahtumat ja ostokäyttäytymisen perusteella tehdyt asiakasryhmittelyt, joita käytämme markkinoinnin kohdentamiseen sekä palvelun räätälöimiseen.

Rekistereitä säilytetään käyttämämme ERP- ja CRM-järjestelmien tietokannoissa.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja kerätään pääsääntöisesti rekisteröidyiltä itseltään asiakkuuden tai muun asiallisen yhteyden alkaessa ja kestäessä.

Rekisterin suojaus

Konkreettinen aineisto (paperiset kanta-asiakaslomakkeet) hävitetään käsittelyn jälkeen. Sitä ennen aineistoa säilytetään lukitussa tilassa. Asiakasrekisterijärjestelmä on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää kultakin rekisterin käyttäjältä käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä.  Älä luovuta salasanaa ulkopuolisille ja käytä vahvaa salasanaa käyttäjätietojesi turvaamiseksi.

Rekisteröityjen oikeudet

Sinulla on on lain asettamissa rajoissa oikeus saada nähtäväksi, mitä tietoja TitiTyy on sinusta kerännyt, vaatia virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oikaisemista tai poistamista, kieltää Titityytä käsittelemästä henkilötietojansa suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimuksia varten.

Edellä mainittuja oikeuksia voidaan käyttää ottamalla Titityyhyn yhteyttä tämän rekisteriselosteen alussa mainittuja yhteystietoja käyttäen, noudattamalla markkinointiviesteissä olevia ohjeita sekä muokkaamalla itse käyttäjätilisi asetuksia.

Uutiskirje

Titityyn uutiskirje on muutamia kertoja kuukaudessa sähköpostitse lähetettävä markkinointijulkaisu, jossa kerromme uutuustuotteista, ajankohtaisista asioista, tarjouksista ja asiakkaitamme kiinnostavista aiheista. Uutiskirjeen saat, kun tilaat sen itse omasta halustasi verkkokaupan tilauksen yhteydessä tai nettisivuiltamme. Uutiskirjeen tilauksen voi perua helposti linkin kautta, joka on mukana jokaisessa uutiskirjeessämme. Uutiskirjeen lähetykseen käytämme MailChimp-ohjelmaa, jonka suojattuihin tietokantoihin uutiskirjeen tilaajien sähköposti- ja nimitiedot tallennetaan.

Voit tilata uutiskirjeemme, vaikka et olisi asiakkaamme, eikä uutiskirjeen tilaaminen lisää sinua automaattisesti Titityyn asiakasrekisteriin. Voit myös milloin tahansa perua uutiskirjeen tilauksen itse uutiskirjeessä olevasta linkistä. Uutiskirjeen peruminen ei poista mahdollista antamaasi markkinointilupaa Titityyn asiakasrekisteristä.

Evästeitä koskeva tietosuojakäytäntö


Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on tallennettu tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi ja josta se haetaan seuraavien käyntien aikana. Jos käytät palveluitamme, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön.


Miten käytämme evästeitä?
Pysyvillä evästeillä tallennamme aloitussivuasi koskevat tiedot ja kirjautumistietosi, jos sisäänkirjautuessasi valitset ”Muista minut”. 

Käytämme evästeitä toivelistan tuotteidesi tallentamiseen.

Istuntokohtaisia evästeitä käytämme, kun käytät haun rajaus -toimintoa sekä tarkistamme, oletko sisäänkirjautuneena tai lisäätkö tuotteen ostoskoriisi. 

Käytämme sekä ensimmäisen että kolmannen osapuolen evästeitä statistiikan ja käyttäjätietojen koottuun ja yksilöityyn keräämiseen analysoivilla työkaluilla sivustomme optimoimiseksi sekä tarjotaksemme sinulle asianmukaista markkinointimateriaalia.  

Jotkin kolmannen osapuolen evästeet ovat peräisin sivuillamme näkyvistä palveluista, jotka eivät ole hallinnassamme. Niitä tarjoavat sosiaalisen median kanavat, kuten Facebook, ja ne liittyvät käyttäjien mahdollisuuteen jakaa sisältöä tällä sivulla kunkin kuvakkeen osoittamalla tavalla.Käytämme myös sivustojen välistä seurantaa suorittavia kolmannen osapuolen evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle mainoksia muilla sivustoilla / muissa kanavissa. Voit selaimesi avulla helposti poistaa evästeet tietokoneeltasi tai mobiililaitteestasi. Löydät evästeiden käyttöä ja poistamista koskevat ohjeet selaimestasi kohdasta ”Ohje”. Voit kytkeä evästeet pois päältä tai valita vastaanottaa tiedon aina, kun uusi eväste on lähetetty tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi. Huomioithan kuitenkin, että jos kytket evästeet pois päältä, et pääse hyötymään verkkokaupan kaikista ominaisuuksista ja tilaaminen voi olla mahdotonta.