f

Titityyn kanta-asiakasehdot


Liity Titityyn asiakkaaksi ja kerää pisteitä!


Titityyn uusi, pitkään toivottu kanta-asiakasohjelma on nyt käynnistynyt verkkokaupassa, ja edut koskevat pian myös myymäläostoja! Titityyn asiakkaana kaikki ostosi kerryttävät pisteitä, joilla ansaitset kanta-asiakasetuja. Näin alkuun palkitsemme teitä etusetelein, ja haluamme kehittää ohjelmaa ajan myötä monipuolisemmaksi ja palkitsevaksi, koska te neulojat olette meille tärkeitä!


Kanta-asiakkaan etuja:


  • Kerää pisteitä ja ansaitse etuseteleitä
  • Kanta-asiakastarjouksia
      • Digitaaliset kuitit


Jäseneksi liittyminen

Liity Titityyn kanta-asiakkaaksi luomalla tili Titityyn myymälässä tai osoitteessa titityy.fi. Titityyn kanta-asiakkaaksi voivat liittyä vähintään 16-vuotiaat yksityishenkilöt. Jäsenyys on maksuton ja henkilökohtainen ja edellyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta.


Jos olet jo asiakkaamme, mutta et muista/tiedä salasanaa tilillesi, tilaa uusi salasana, jolla pääset kirjautumaan sisään ja päivittämään tietosi.


Pisteiden kerääminen

TitiTyyn kanta-asiakkaana ansaitset pisteitä ostoksistasi verkkokaupassamme ja myöhemmin myös myymälässä. Toistaiseksi myymäläostot eivät kerrytä pisteitä, mutta tulevaisuudessa järjestelmä huomioi kaikki ostoksesi Titityyssä, joten liity ihmeessä jäseneksi jo nyt!


Kanta-asiakkuus toimii nimelläsi ja sähköpostiosoitteellasi, jonka olet rekisteröinyt. Ostostesi kuitit ja tilaushistoria tallentuvat asiakastilillesi.


1 euro = 1 piste.


Kanta-asiakkuus tulee mainita myymälässä ennen maksamista, jotta ostos rekisteröityy tilillesi. Verkkokaupan ostokset rekisteröityvät tilillesi, kun käytät rekisteröimääsi sähköpostiosoitetta tilauksen tekoon.


Huomioithan, että pisteitä ei kerry lahjakortin ostamisesta. Ansaitsemasi pisteet ovat henkilökohtaiset eikä niitä voi siirtää toiselle henkilölle. Tuotteen ostosta ansaitut kanta-asiakaspisteet vähennetään tililtäsi, jos palautat tuotteen.


200 pistettä = 5 € arvoinen etuseteli, jonka voit käyttää seuraavaan ostokseesi.


Lunastettua etua ei voi palauttaa ja käyttää uudelleen. Jos palautat tuotteen, siitä ansaitsemasi pisteet vähennetään tililtäsi. Näet kertyneet pisteet ja etukupongit omalta käyttäjätililtäsi verkkokaupassa.


Kanta-asiakasmarkkinointi

Kanta-asiakkaanamme saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista, kampanjoista, tapahtumista sekä muista kanta-asiakkaille suunnatuista eduista. Jos olet jo TitiTyyn asiakas, kirjaudu tilille osoitteessa titityy.fi ja laita rasti kohtaan “Markkinointilupa”, jotta saat erityisesti kanta-asiakkaillemme suunnattua markkinointia, kuulet eduista ja uutuuksista sekä tuotteista, jotka kiinnostavat juuri sinua.


Muutokset kanta-asiakasohjelmaan

Titityy voi oman harkintansa mukaan soveltaa, tulkita, muuttaa ja rajoittaa kanta-asiakasohjelmaa ja ehtoja, sääntöjä, määräyksiä tai etuja sekä lakkauttaa ja keskeyttää edellä mainitut milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Kanta-asiakkaana vastaat näiden ehtojen tarkistamisesta ajoittain pysyäksesi ajan tasalla mahdollisista muutoksista.