Titityyn kanta-asiakasehdot


Liity Titityyn asiakkaaksi ja kerää pisteitä!


Titityyn asiakkaana kaikki ostosi kerryttävät pisteitä, joilla ansaitset kanta-asiakasetuja. Näin alkuun palkitsemme teitä etusetelein, ja haluamme kehittää ohjelmaa ajan myötä monipuolisemmaksi ja palkitsevaksi, koska te neulojat olette meille tärkeitä!


Kanta-asiakkaan etuja:


  • Kerää pisteitä ja ansaitse etuja
  • Kanta-asiakastarjouksia
  • Digitaaliset kuitit


Jäseneksi liittyminen

Liity Titityyn kanta-asiakkaaksi luomalla asiakastili Titityyn myymälässä tai osoitteessa titityy.fi/register/new.

Titityyn kanta-asiakkaaksi voivat liittyä vähintään 16-vuotiaat yksityishenkilöt. Jäsenyys on maksuton ja henkilökohtainen ja edellyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta.


Jos olet jo asiakkaamme, mutta et muista/tiedä salasanaa tilillesi, tilaa uusi salasana, jolla pääset kirjautumaan sisään ja päivittämään tietosi.


Pisteiden kerääminen

Titityyn kanta-asiakkaana ansaitset pisteitä ostoksistasi verkkokaupassamme ja myymälässämme.


Kanta-asiakkuus toimii nimelläsi ja sähköpostiosoitteellasi, jonka olet rekisteröinyt. Ostostesi kuitit ja tilaushistoria tallentuvat asiakastilillesi.


1 euro = 1 piste.


Kanta-asiakkuus tulee mainita myymälässä ennen maksamista, jotta ostos rekisteröityy tilillesi. Verkkokaupan ostokset rekisteröityvät tilillesi, kun käytät rekisteröimääsi sähköpostiosoitetta tilauksen tekoon.


Huomioithan, että pisteitä ei kerry lahjakortin ostamisesta. Ansaitsemasi pisteet ovat henkilökohtaiset eikä niitä voi siirtää toiselle henkilölle. Tuotteen ostosta ansaitut kanta-asiakaspisteet vähennetään tililtäsi, jos palautat tuotteen. 


200 pistettä = 5 € arvoinen etukoodi, jonka voit käyttää seuraavaan ostokseesi verkkokaupassa tai myymälässä.


Lunastettua etua ei voi palauttaa ja käyttää uudelleen. Jos palautat tuotteen, siitä ansaitsemasi pisteet vähennetään tililtäsi. Näet kertyneet pisteet ja etukupongit omalta käyttäjätililtäsi verkkokaupassa. Pisteitä ei kerry takautuvasti ennen rekisteröitymistä tehdyistä ostoksista.


Kanta-asiakaskuponkien käyttäminen

Kanta-asiakaskuponkien etukoodin voit käyttää sekä myymälässä että verkkokaupassa. Etukoodit tulevat sinulle automaattisesti sähköpostiin tarvittavan pistemäärän kerryttyä.


Syötä sähköpostissa tullut koodi ostoskorissa olevaan lahjakortti- ja kampanjakoodikenttään ja paina "Käytä"-nappia. Ostosta kohti voit käyttää yhden etukoodin tai alennuskoodin. Verkkokauppa vähentää etukoodin summan automaattisesti tilauksen loppusummasta.


Huomaa, että kampanjakoodeja ei voi käyttää tilaukselle tai ostokselle jälkikäteen.


Tilaa Titityyn uutiskirje

Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista, kampanjoista, tapahtumista sekä kanta-asiakkaille suunnatuista eduista.


Jos olet Titityyn kanta-asiakas, tilaa Titityyn uutiskirje, ja anna meille myös markkinointilupa. Kirjaudu tilille osoitteessa titityy.fi ja laita rasti kohtaan “Markkinointilupa”, jotta saat erityisesti kanta-asiakkaillemme suunnattua markkinointia, kuulet eduista ja uutuuksista sekä tuotteista, jotka kiinnostavat juuri sinua.


Muutokset kanta-asiakasohjelmaan

Titityy voi oman harkintansa mukaan soveltaa, tulkita, muuttaa ja rajoittaa kanta-asiakasohjelmaa ja ehtoja, sääntöjä, määräyksiä tai etuja sekä lakkauttaa ja keskeyttää edellä mainitut milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Kanta-asiakkaana vastaat näiden ehtojen tarkistamisesta ajoittain pysyäksesi ajan tasalla mahdollisista muutoksista.


Loading...