Lankakauppa Titityy - info

Löydät hämmästyttävän lankataivaan Jyväskylästä Toivolan Pihalta. Meiltä saat palvelua ja autamme sinua asiantuntevasti langan valinnassa, olit sitten vasta-alkaja tai neulekonkari. Uskomme laatuun ja luonnonmateriaaleihin.

Titityyn verkkokauppa palvelee sinua 24/7. Tilaa tuotteet vaivattomasti netistä kotiisi, noudettavaksi haluamastasi noutopisteestä tai myymälästä! Tuotteet toimitetaan suoraan Titityyn varastosta nopeasti (poikkeuksena ennakkotilattavat tuotteet, jotka merkitty erikseen).

Asiakaspalvelu

Email: info@titityy.fi
Puh: 040 487 4779 (myös WhatsApp)
Asiakaspalvelu palvelee arkisin 10-17

Chat ma-pe klo 10-17
Titityyn chatissa sinua palvelee Titityyn myyjä, joka osaa auttaa tuotteiden tai tilauksen tekemisen kanssa. 

Myymälän yhteystiedot

Lankakauppa Titityy 
Cygnaeuksenkatu 2
40100 Jyväskylä

Myymälän puh: 050 382 7717

Lankakauppa Titityyn kivijalkapuoti sijaitsee Jyväskylässä Toivolan Vanhalla Pihalla, 1800-luvun lopun käsityöläispihalla Cygnaeuksenkadun varrella. Löydät meidät Toivolan Vanhan Pihan keltaisesta päärakennuksesta (Vanha Synnytyslaitos).

Lue lisää Titityyn tarinasta

Näin löydät meidät (ks. kartta alla)

Tullessasi Matkakeskuksesta lähde Hannikaisenkatua vasemmalle (lounaaseen). Käänny n. 700 m päästä oikealle Cygnauksenkatua ylöspäin. Titityy ovat heti oikealla näkyvässä keltaisessa rakennuksessa, sisäänkäynti pääset keltaisen ja sen yläpuolella olevan harmaan Toivolan talon välissä.

Keskustasta kävelykatua pitkin lähde yläkaupunkia kohti, kunnes tulet Suomen Käsityön museon ja Nordean kulmaan, kävele Kirkkopuiston läpi Kaupungintalon kulmalle, kävele Vapaudenkatua pitkin pääkirjastolle, käänny vasempaan Cygnaeuksenkatua alaspäin. Titityy on vasemmalla.

Parkkitilaa löytyy esim. P-Cygnaeuksesta tai Hannikaisenkadun varrelta. Myös Cygnaeuksenkadun varressa on muutamia maksullisia parkkipaikkoja.

Markkinointiasioissa ota yhteyttä Tiina Huhtaniemi (Yrittäjä, toimitusjohtaja)
tiina@titityy.fi
Puh. +358 400755163

 

Loading...