Tietoa meistä


Lankakauppa Titityy on jyväskyläläinen verkkokauppa ja tunnelmallinen lankapuoti Jyväskylän keskustan tuntumassa Toivolan Vanhalla Pihalla. Titityystä löydät eettisesti tuotetut langat niin kotimaasta kuin muualtakin maailmasta. Kaikki merinovillalankamme ovat tuotettu mulesing-vapaasti.

TitiTyyn puodissa työskentelee lankaa rakastavia taitavia neulojia, yrittäjä Tiinan lisäksi 6  työntekijää ja innostuneita harjoittelijoita.

Tutustu kauppaamme videoesittelyn kautta (video: Lauren Hand): 

Teitä puodissa ja verkkokaupassa palvelevat yrittäjä Tiina sekä Sarita, Siina, Milja, Emmi  (Sandra äitiyslomalla) ja Piia. Veikka pakkaa tilauksia verkkokaupan puolella. Nähdään myös neuleilloissa, messuilla ja kesällä Neulefestareilla!

Ota yhteyttä, autamme mielellämme niin neulontaan ja lankoihin liittyvissä asioissa kuin verkkokaupan tilausasioissa.


Titityyn tarina

Lankakauppa Titityy on perustettu vuonna 2006. Tiedäthän - ne pitkät illat kotona lasten kera, tuokio omaa aikaa, puikot ja lankaa… Sitä odottaa jo iltaa, nukkuvien tuhinaa ja hetkeä itselle. Siitä se hiljalleen lähti käsistä vähän kuin varkain. Alkuun neuloin hulluna villavaippahousuja myyntiin, kunnes tajusin, ettei siinä ollut hirveästi järkeä. Sen sijaan järkeä oli lankavaraston kasvattamisessa ja paisuttamisessa - ja on edelleenkin! Lankavarasto paisui ensin omasta stashista verkkokaupaksi ja sitä kautta pieneksi liiketilakokeiluksi.

Suomesta ei saanut TitiTyyn alkuvuosina juurikaan niitä lankoja, joita itse himoitsin. Huomasin pian, etten ollut yksin. Rohkeus karttui kysynnän myötä, ja pian olikin tarve ja halu päästä kotoa pois, ihmisten ilmoille kokeilemaan siipiä kauppiaana. Ja nehän kantoivat. Kauppakadun kellaritilan ja Kilpisenkadun pikkupuodin jälkeen muutto idylliseen miljööseen Toivolan Vanhaan Pihaan vuonna 2012 oli unelmien täyttymys. Täällä olemme järjestäneet monia tapahtumia, tärkeimpänä niistä Jyväskylän Kesän Neulefestarit vuodesta 2016. Harmaassa Toivolan talossa oli tunnelmaa ja lämpöä, mutta tilan rajat tulivat nopeasti vastaan. Syksyllä 2017 koimme onnenpotkun, kun saimme muuttaa Toivolan Pihan keltaisen päärakennuksen puolelle. Parempaa liiketilaa ei voi toivoa! Säännölliset neuleillat ja erikokoiset tapahtumat ovat jatkossa mahdollisia, ja TitiTyy on oikea neulojan taivas.

Olemme koko ajan panostaneet kivijalkapuotimme lisäksi myyntiin netissä - verkkokaupastahan kaikki alkoikin. Vahvuuksiamme ovat valtava valikoima huippulankoja, kattava tuotetieto sekä nopeat toimitukset. Unohtamatta lämmintä ja asiantuntevaa palvelua: verkkokaupan ruudun takana hääräävät ihan samat tyypit, joihin törmäät täällä puodissakin. Vuosien varrella olen saanut seurakseni upean tiimin, jonka kanssa on yhdessä kasvettu eteenpäin. Yhden naisen yritys on kasvanut jo monen huipputyypin firmaksi, ja omasta unelmasta on tullut yhteinen. Tiimissä on minun lisäkseni jo neljä vakituista työntekijää. Milja vastaa enimmäkseen verkkokaupan kehittämisestä ja tekniikasta mutta tekee kaikkea muutakin. Siina pyörii enemmän asiakaspalvelupuolella niin liikkeessä kuin verkkokaupassakin sekä vastaa kauppamme kauniista kuvista. Tiimin tuoreimmat vahvistukset Sarita ja Sandra hoitavat liikkeemme asiakaspalvelua sekä verkkokaupan lähetyksiä. Olemme himoneulojia, tunnemme tuotteemme, osaamme auttaa sinua langan valinnassa ja rakastamme työtämme. Haluamme sinulle langoista saman säväyksen ja mielihyvän tunteen, jonka itse saamme joka päivä töihin tullessamme. Meille ovat tervetulleita myös opiskelijat ja työharjoittelijat, joten heitäkin tapaat ajoittain.

Missionamme on olla vähintään Suomen paras lankakauppa ja yksi Euroopan parhaista. Haluamme, että myös te asiakkaat olette TitiTyystä ylpeitä, ja sen eteen teemme kovasti töitä. Meistä on mahtavaa, kun verkkokaupan asiakas kertoo tulleensa varta vasten käymään ja on haaveillut reissusta jo pidempään. Parhautta ovat myös viikottaiset Neuleillat, kun väki läheltä ja kauempaakin kokoontuu neulomaan ja viettämään iltaa puotiin. Me saamme kiksejä uusista huippulangoista ja kaikesta ympäröivästä ihanasta, mikä tuo neulojan arkeen luksusta. Niitä metsästetään kuumasti, ja seuraamme päivittäin, mitä maailmalla neulerintamalla tapahtuu. Teemme yhteistyötä maailman huippusuunnittelijoiden kanssa, ja sitä kautta viemme myös Suomea maailmalle. Meille kelpaa vain paras, koska te olette sen ansainneet.

Meille kotimainen villa on sydämen asia ja oma brändimme Tukuwool on aarteemme. Tällä hetkellä TukuLove on levinnyt ympäri maailmaa, ja lankaa on saatavana melkein 50 jälleenmyyjän kautta niin Euroopasta kuin Amerikan mantereelta. Myös kaikki muut myymämme tuotemerkit on valittu tarkoin ja huolella. Meiltä löydät pääasiassa luonnonkuitulankoja vahvoilta brändeiltä, jotka arvostavat ekologisuutta, eettisyyttä ja laatua. Haluamme tarjota niin trendituotteita kuin pitkäaikaisia klassikkolankoja laajalla värikartalla. Myytävien lankojen valintaprosessiimme kuuluu vahvasti kylmien väreiden aiheutuminen ja kuolan valuminen - sillä taataan, että te ihastutte tuotteisiin samoin!

Meille tärkeää on intohimo. Fiilikset. Niiden jakaminen teidän kanssanne. Se tunne, mikä tulee, kun kosketat lankaa, joka neuloutuu kuin itsestään. Se tunne, kun näet ensimmäisen kerran täydellisen värikombon käsinvärjätyssä vyyhdissä, joka on kuin tehty sinua varten. Se tunne, kun neulot aivotonta neuletta väsyneenä arjesta juuri ennen nukahtamista ja pääsi tyhjenee turhasta. Se tunne, kun näet täydellisen mallin, säntäät luomaan silmukoita ja tiedät neulovasi seuraavan lempineuleesi. Se tunne, kun saat ensimmäistä kertaa käsiisi kauan himoitsemaasi lankaa, avaat paketin hellästi ja silittelet uutta aarrettasi. Haluamme jakaa intohimon neulomiseen teidän kanssanne, ja siksi TitiTyy on olemassa.

Titityyn yrittäjä ja omistaja
Tiina Huhtaniemi
Loading...