Tietoa meistä

Lankakauppa Titityy on jyväskyläläinen verkkokauppa ja tunnelmallinen lankapuoti Jyväskylän keskustan tuntumassa Toivolan Vanhalla Pihalla. Titityystä löydät eettisesti tuotetut langat niin kotimaasta kuin muualtakin maailmasta. Kaikki merinovillalankamme ovat tuotettu mulesing-vapaasti.

Titityyn puodissa työskentelee lankaa rakastavia taitavia neulojia - autamme sinua löytämään langat ja tarvikkeet unelmien neulettasi varten.

Tutustu kauppaamme videoesittelyn kautta (video: Lauren Hand): 

Teitä puodissa ja verkkokaupassa palvelevat yrittäjä Tiina sekä Sarita, Milja, Emmi, Piia ja Kati. Verkkokaupassa tilauksia keräilevät Veli-Kalle, Ville ja Sari.

Nähdään myös neuleilloissa, messuilla ja kesällä Neulefestareilla!

Ota yhteyttä, autamme mielellämme niin neulontaan ja lankoihin liittyvissä asioissa kuin verkkokaupan tilausasioissa.

Titityyn tarina - 2022

Lankakauppa Titityy on perustettu vuonna 2006. Alkuun neuloin hulluna villavaippahousuja myyntiin, kunnes tajusin, ettei siinä ollut hirveästi järkeä. Sen sijaan järkeä oli lankavaraston kasvattamisessa ja on edelleenkin! Lankavarasto paisui ensin omasta stashista verkkokaupaksi ja sitä kautta pieneksi liiketilakokeiluksi. Suomesta ei saanut Titityyn alkuvuosina juurikaan niitä lankoja, joita itse himoitsin. Huomasin pian, etten ollut yksin. Rohkeus karttui kysynnän myötä, ja pian olikin tarve ja halu päästä kotoa pois, ihmisten ilmoille kokeilemaan siipiä kauppiaana.

Kauppakadun kellaritilan ja Kilpisenkadun pikkupuodin jälkeen muutto idylliseen miljööseen Toivolan Vanhaan Pihaan vuonna 2012 oli unelmien täyttymys. Täällä olemme järjestäneet monia tapahtumia, tärkeimpänä niistä Jyväskylän Kesän Neulefestarit vuodesta 2016. Syksyllä 2017 koimme onnenpotkun, kun saimme muuttaa Toivolan Pihan keltaisen päärakennuksen puolelle. Parempaa liiketilaa ei voi toivoa! Säännölliset neuleillat ja erikokoiset tapahtumat ovat täällä mahdollisia.

Olemme koko ajan panostaneet kivijalkapuotimme lisäksi myyntiin netissä - verkkokaupastahan kaikki alkoikin. Verkkokaupan varasto siirrettiin Toivolan Pihalta omiin tiloihin keväällä 2021, jotta saamme paremmin palveltua sekä myymälän että verkon asiakkaat. Vuosien varrella olen saanut seurakseni upean tiimin, jonka kanssa on yhdessä kasvettu eteenpäin. Yhden naisen yritys on kasvanut jo monen huipputyypin firmaksi, ja omasta unelmasta on tullut yhteinen.

Kotimainen villa on sydämen asia ,ja oma brändimme Tukuwool on aarteemme. Tällä hetkellä TukuLove on levinnyt ympäri maailmaa, ja lankaa on saatavana yli 50 jälleenmyyjän kautta niin Euroopasta kuin Amerikan mantereelta. Myös kaikki muut myymämme tuotemerkit on valittu tarkoin ja huolella. Vahvuuksiamme ovat valtava valikoima huippulankoja, kattava tuotetieto sekä nopeat toimitukset. Meiltä löydät pääasiassa luonnonkuitulankoja vahvoilta brändeiltä, jotka arvostavat ekologisuutta, eettisyyttä ja laatua. Myytävien lankojen valintaprosessiimme kuuluu vahvasti kylmien väreiden aiheutuminen ja kuolan valuminen - sillä taataan, että te ihastutte tuotteisiin samoin!

Kaiken tekemisen punaisena lankana on intohimo. Fiilikset ja niiden jakaminen teidän kanssanne. Se tunne, mikä tulee, kun kosketat lankaa, joka neuloutuu kuin itsestään. Olemme himoneulojia, tunnemme tuotteemme, osaamme auttaa sinua langan valinnassa ja rakastamme työtämme. Haluamme jakaa intohimon neulomiseen teidän kanssanne, ja siksi Titityy on olemassa. Missionamme on olla vähintään Suomen paras lankakauppa ja yksi maailman parhaista. Haluamme, että myös te asiakkaat olette Titityystä ylpeitä, ja sen eteen teemme kovasti töitä. 

Titityyn yrittäjä ja omistaja
Tiina Huhtaniemi


Loading...