Sandnes Garn

1888 perustettu Sandnes Garn on Norjan vanhimpia yhä toimivia lankatehtaita. Suosituin malli on 50-luvulla suunniteltu Marius-neulepaita, josta tuli ikoni Norjalaiselle hiihdolle ja ulkoilulle. Uudistusten myötä Sandnes Garn on keskittänyt osaamisensa laadukkaiden neulelankojen tuottamisesta myös monipuoliseksi neuleohjeiden tekijäksi. 
Uusimpia ohjeita ja kokoelmia on saatavilla suomenkielisinä ja käännöstyötä tehdään useille kielille. Valikoimastamme löydät ohjeet, sekä Sandnesin langat.

Hinta-laatusuhteeltaan erinomaisten luonnonkuitulankojen valikoima on huima. Moni Sandnesin lanka on saanut jo klassikon maineen: Lanett Babyull -vauvalanka säilyttää suosionsa vuodesta toiseen, Sisu-langasta neulotut sukat ovat varma valinta, Smart on konepestävien villalankojen suosikkeja.

Sandnesin uutuuslangat, kuten Børstet Alpakka, Kos, Tynn Line ja Tynn Silk Mohair osoittavat, että perinteinen lankatehdas tuntee myös neulemaailman trendit. Arvostamme myös Sandnes Garnin kestävää toimintatapaa: Sandnes Garn käyttää lähes kokonaan paikallista norjalaista lampaanvillaa, ulkomaisen villan osuus on ainoastaan 5 %. Merinovillan alkuperä on Etelä-Amerikassa, ja se on tuotettu eettisesti ilman mulesing-käsittelyä. 

SANDNESIN SUOMENKIELISET OHJEVIHKOT