Suodattimet

2. Lace
3. Light Fingering
4. Fingering
5. Sport
6. DK
7. Worsted
9. Bulky/Super Bulky


Huopuva
Käsinpesu
Kasvikuidut
Konepesu
Monisäikeinen
Mulesing-vapaa merinovilla
Sekoitelanka
Sukkalanka
Superwash
Värjäämätön
Vauvalanka
Vegaani


Alpakka
Merinovilla, mulesing-vapaa
Mohair
Pellava
Puuvilla
Silkki
Tekokuidut
Villa
Viskoosi


Addi
PetiteKnit
Sandnes Garn

Sandnes Garn


Oletko jo huomannut, että Sandnesin vanhemmat ohjevihkot ovat ilmaiseksi ladattavissa Sandnesin nettisivuilta?  Selaa ja lataa ohjevihkoja täältä.

Sandnes Garn on norjalainen lankamerkki, jonka hinta-laatusuhteeltaan erinomaisten luonnonkuitulankojen valikoima on huima. Moni Sandnesin lanka on saanut jo klassikon maineen: Lanett Babyull -vauvalanka säilyttää suosionsa vuodesta toiseen, Sisu-langasta neulotut sukat ovat varma valinta, Smart on konepestävien villalankojen suosikkeja.

Sandnesin uutuuslangat, kuten Børstet Alpakka, Kos, Tynn Line ja Tynn Silk Mohair osoittavat, että perinteinen lankatehdas tuntee myös neulemaailman trendit. Arvostamme myös Sandnes Garnin kestävää toimintatapaa: Sandnes Garn käyttää lähes kokonaan paikallista norjalaista lampaanvillaa, ulkomaisen villan osuus on ainoastaan 5 %. Merinovillan alkuperä on Etelä-Amerikassa, ja se on tuotettu eettisesti ilman mulesing-käsittelyä. 

Sandnes Garnin langoille löydät runsaasti inspiroivia neuleohjeita suomalaisista käsityölehdistä sekä valikoimassamme olevista Sandnes Garnin ohjevihkosista. Tiril Eckhoffin suositut neuleohjeet ovat myös saatavilla yksittäisinä ohjeina lankaoston yhteydessä. Neuleinspiraatiota kannattaa käydä hakemassa Sandnesin kotisivuilta, mistä löydät satoja ilmaisia neuleohjeita norjaksi.

Puuttuuko meiltä jokin Sandnes Garnin lanka, väri, ohjevihko tai yksittäinen neuleohje, jota kaipaat? Ota yhteyttä, niin autamme sinua!

SANDNESIN SUOMENKIELISET OHJEVIHKOT
Loading...