f
Suodattimet

2. Lace
3. Light Fingering
4. Fingering
6. DK
7. Worsted
8. Aran
9. Bulky/Super Bulky


Huopuva
Käsinpesu
Käsinvärjätty
Konepesu
Monisäikeinen
Sekoitelanka
Sukkalanka
Superwash
Värjäämätön
Vauvalanka
Yksisäikeinen


Alpakka
Laama
Merinovilla
Mohair
Pellava
Puuvilla
Silkki
Tekokuidut
Villa
Viskoosi


Sandnes Garn

Sandnes Garn


Sandnes Garn on norjalainen lankamerkki, jonka hinta-laatusuhteeltaan erinomaisten luonnonkuitulankojen valikoima on huima. Moni Sandnesin lanka on saanut jo klassikon maineen: Lanett Babyull -vauvalanka säilyttää suosionsa vuodesta toiseen, Sisu-langasta neulotut sukat ovat varma valinta, Smart on konepestävien villalankojen suosikkeja.

Sandnesin uutuuslangat, kuten Børstet Alpakka, Kos, Tynn Line ja Tynn Silk Mohair ja osoittavat, että perinteinen lankatehdas tuntee myös neulemaailman trendit. Arvostamme myös Sandnes Garnin kestävää toimintatapaa: Sandnes Garn käyttää lähes kokonaan paikallista norjalaista lampaanvillaa, ulkomaisen villan osuus on ainoastaan 5 %. Merinovillan alkuperä taas on Etelä-Amerikassa, ja se on tuotettu eettisesti ilman mulesing-käsittelyä. Perinteikäs yritys on perustettu jo vuonna 1888, ja vuonna 2018 juhlitaan lankavalmistajan 100-vuotista taivalta. 

Sandnes Garnin langoille löydät runsaasti inspiroivia neuleohjeita suomalaisista käsityölehdistä sekä valikoimassamme olevista Sandnes Garnin ohjevihkosista. Tiril Eckhoffin suositut neuleohjeet ovat myös saatavilla yksittäisinä ohjeina lankaoston yhteydessä. Neuleinspiraatiota kannattaa käydä hakemassa Sandnesin kotisivuilta, mistä löydät satoja ilmaisia neuleohjeita norjaksi.

Puuttuuko meiltä jokin Sandnes Garnin lanka, väri, ohjevihko tai yksittäinen neuleohje, jota kaipaat? Ota yhteyttä, niin autamme sinua!