Inspiraatio,

Fade-setit liukuvärineulontaan

Julkaistu: 15.09.2023



Toivotut Tukuwool Fade-setit ovat nyt saatavilla Titityyn lankahyllystä! Nämä paketit sopivat neuleisiin, joissa on tarkoitus neuloa pintaa, missä väri vaihtuu liukuvasti vaaleasta tummaan. Nämä huolellisesti kootut paketit tarjoavat sinulle lumoavan valikoiman lankasävyjä, jotka sulautuvat toinen toisiinsa. Paketit sisältävät Tukuwool Fingering -lankaa, joka on 100-prosenttisesti suomalainen villalanka.



Ennen sukeltamista fade- eli liukuvärineulontaan, valitse neuleohje, joka sopii tarpeisiisi ja taitotasoosi. Perusmalli, kuten Tukuwool Juntu Light villapaita sopii “pohjakankaaksi”, johon voit itse suunnitella haluamasi raidoituksen. Voit raidoittaa värinvaihtokohtaa joko kerroksen tai kahden välein tiheästi tai pidemmin liu'uin.




Kaksinkertaisella Tukuwool Fingering -langalla neulotussa Mon Manet -villapaidassa Tiina sai fade-efektin aikaan vaihtamalla kahden saman värisen säikeen toinen säie ensin uuteen väriin, ja halutun kerrosmäärän jälkeen myös toinen säie uuteen väriin.


Kaksinkertaisella langalla neulottu liukuväriefekti, sileä oikea neule, värit ylhäältä alas Lungo, Mantu, Runo, Sake



Kaksinkertaisella langalla neulottu liukuväriefekti, sileä nurja neule, värit ylhäältä alas Lungo, Mantu, Runo, Sake


Mon Manet -villapaita


Voit myös valita valmiin fade-neuleohjeen. Syksyn kohokohta on Geogradient: Westknits MKAL 2023 -huivi, jota Stephen West kuvailee geometriseksi väriräjähdykseksi, jossa käytetään neljän värin fadea.


Olitpa sitten kokenut neuloja tai vasta aloittamassa neulomismatkaasi, tartu lankapakettiin ja lähde kokeilemaan rohkeasti erilaisia ??neulemalleja ja väriyhdistelmiä!


Loading...