Inspiraatio, Neuleohjeet,

Tukuwool Sock sukkalanka - luonnollista villaa sukkiisi

Julkaistu: 01.02.2024Kauan odotettu suomalainen Tukuwool Sock sukkalanka on vihdoin palannut! Rakastettu Sock uudistui monelta osin: Lanka on nyt kestävämmin tuotettu, ja värikarttaan on päivitetty yli 10 upeaa sävyä. Tukuwool Sock valmistetaan edelleen täysin Suomessa. Lanka on kehrätty kotimaisesta villasta ja vahvistettu nyt biohajoavalla polyamidilla. Uusi vyyhtikoko 100 g riittää sopivasti sukkapariin. 

Tutustu uudistuneeseen  Tukuwool Sock lankaan ja lataa heti ilmainen lahjamme sinulle. Hauskat ruutukuvioiset Ruutusukat neulotaan yhdestä vyyhdistä Tukuwool Sockia, neuleohje on suomenkielinen.

Lataa ilmainen sukkaohje Ruutusukat

Lataa ilmainen sukkaohje Ruutusukat

Sukkalanka ilman konepesukäsittelyä: Miksi non-superwash villa on parasta sukkiin

Tukuwool Sock -lanka on suunniteltu erityisesti sukkien neulojat mielessä, suomalaista sukkaperinnettä kunnioittaen. Villasukissa kuljetaan vuodenajasta ja iästä riippumatta kotona, koulussa ja konttorilla. Tukuwool Sock on noin 3 mm puikoilla neulottava perinteikäs 3-säikeinen kunnon sukkalanka ilman ylimääräisiä kemiallisia käsittelyjä. Puhtaan villan lämmittävyys ovat vertaansa vailla. Ehdat villasukat tuntuvat jaloissa luonnollisen lämpimiltä ja mukavilta - niitä ei voita mikään!

Villalanka ilman superwash-käsittelyä säilyttää lampaanvillan hyvät ominaisuudet, luonnollisen pehmeyden ja hengittävyyden. Non-superwash villalanka kestää ja säilyttää muotonsa paremmin kuin superwash-sukkalangat. Tukuwool Sockista neulot lämpimät, hengittävät sukat, jotka hemmottelevat jalkoja. Lanka sopii sukkien lisäksi kaikkeen muuhunkin neulontaan. Käsinpestävä villa puhdistuu pesun lisäksi tuulettamalla.

Kestävämpi valinta biohajoavan polyamidin kanssa

Tukuwool on sitoutunut vihreämpään tulevaisuuteen. Uudistunut Tukuwool Sock on vahvistettu biohajoavalla polyamidilla. Tämä innovaatio takaa langan kestävyyden entistä ekologisemmalla tavalla. Uudentyyppinen polyamidi hajoaa luonnollisesti harmittomiksi aineiksi ajan myötä, toisin kuin perinteinen polyamidi, joka voi pysyä ympäristössä vuosikymmeniä.

Biohajoava polyamidi on ominaisuuksiltaan yhtä kestävä ja monikäyttöinen kuin perinteinen polyamidi, mutta neuleen käyttöiän päätyttyä se maatuu jopa viidessä vuodessa oikeissa olosuhteissa. Se on siis kestävä valinta sukkiin myös ympäristön kannalta.

Tukuwool Sockin uudet värit ovat täällä

Tukuwool Sock -langan täysin uudistunut raikas värikartta sisältää yli kymmenen sukankutojien lempiväriä. Raitasukat tai kirjoneuleiset sukat saat yhdistelemällä kirkkaita sävyjä, kuten pinkki Hot Pink ja lehdenvihreä Leaf Green, suosittuihin neutraaleihin ja murrettuihin väreihin, kuten beigeen Mannaan, sekä suosikkiväreihin roosa Ujo ja oranssi Repo.

Tutustu Tukuwool Sockin uudistettuun värikarttaan


Loading...