Ajankohtaista, Blogi,

Sukkia Mufondin orpokylän lapsille

Julkaistu: 21.12.2020Kilisevätkö sukkapuikkosi ahkerasti, mutta et tiedä, kuka kaikki kutomasi villasukat käyttäisi?  Neulojat on perinteisesti aikaansaavaa väkeä ja meiltäkin kysytään koko ajan onko mitään projektia menossa, mihin sukkia voisi lahjoittaa. Nyt on! Osallistu hyväntekeväisyysprojektiin Tansaniassa sijaitsevan Mufindin orpokylän lasten ja nuorten hyväksi.


Kehystämö Galleria Patina sijaitsee Jyväskylän yläkaupungilla, meistä parin korttelin päässä. Ella, Patinan yrittäjä, kävi vuonna 2018 Mufindin orpokylässä ensimmäisen kerran ja se oli menoa... Etenkin orpokylän lapset sulattivat Ellan sydämen ja siitä asti hän on tehnyt kylän kanssa yhteistyötä ja auttanut parhaansa mukaan. Ellan ja muiden suomalaisten hyväntekeväisyystyöntekijöiden toimesta lapset ovat saaneet konkreettista apua. Koulutarvikkeita, vaatteita ja arjen olennaisia tavaroita on hankittu ja keräys jatkuu.

Afrikan yöt ovat kylmiä ja sadekausi on alkamassa.  Auta lahjoittamalla villasukkia, kokoja tarvitaan vauvasta isoihin 44 koon jalkoihin. Pyykinpesu tapahtuu käsin, joten mukana voi olla käsinpesuun soveltuvia lankoja mutta mieluummin vahvikkeellisia sukkalankoja.

Sukkia voi toimittaa Lankakauppa Titityyhyn ja Kehystämö Galleria Patinaan liikkeiden aukioloaikoina. Ella toimittaa sukat itse suoraan orpokylään kevään aikana. Tarvittaessa lisätietoja voi kysellä Ellalta  ella@kehystamopatina.fi
Loading...