Inspiraatio, Ajankohtaista,

Neulojan parhaat Muudit!

Julkaistu: 15.07.2021Muud livingin nahkaiset neulojan pussukat, kassit ja säilytyskotelot on tulleet viimein valikoimiimme! Näitä on odotettu hartaudella, laadukkaita kasseja ja pussukoita tuntuu olevan aika vähän markkinoilla tarjolla. Muudin tuotteet on valmistettu laadukkaasta tuotantoeläinten nahasta Intiassa niin vastuullisesti kuin nyt nahan valmistamisen voi tehdä. Nahka värjätään REACH standardien mukaisesti. Eläinten elinolot, työntekijöiden palkkaus ja työolot ovat myös asialliset. 

Otimme alkuun valikoimaamme laajasti perinteisen konjakin väriset tuotteet. Kasseja on useamman kokoisia ja näitähän voi toki käyttää arjessa ihan minkä tahansa kuljettamiseen, jos nyt neulojalla sattuu jotain muutakin olennaista mukana kulkemaan kuin kilopäin lankaa ja keskeneräisiä neuleita :) Säilytyspussukoita on myös montaa kokoa ja moneen eri lähtöön niin sukkapuikoille, vaihtopäille, tarvikkeille kuin pyöröpuikoillekin. Nyt on muuten vihdoin pyöröpuikoille tarpeeksi iso säilytyspussukka löytynyt - Muud Vossiin mahtuu melkein kaikki allekirjoittaneen aktiivisessa käytössä olevat pyöröt ja niitä ei ihan vähän ole. 

Jos haluat nähdä Muudeista lisää niin käy kurkkaamassa Instagram live 14.7., jossa esittelimme nämä tuotteet Enikön kanssa. Tutustu tästä.Loading...