Inspiraatio,

Neulojan parhaat Muudit!

Julkaistu: 03.11.2023Kaunista ja käytännöllistä - muud tekee neulojaa ja käsityön harrastajaa ihastuttavat puikkosäilyttimet ja nahkalaukut

Neule ja langat kulkevat mukana siellä, missä me neulojatkin, ja ansaitsevat kätevät ja persoonalliset säilytysratkaisut, joita on ilo käyttää ja katsella. Tanskalainen muud todella haluaa tehdä tuotteita, joiden loppuun ajateltu design ilahduttaa estetiikannälkäistä neulojaa. Klassisesta konjakin ja mustan värisestä nahasta valmistetut laukut ja säilyttimet kestävät kovaa käyttöä ja aikaa.

Olemme poimineet muudin kokoelmasta parhaat tarvikkeet, jotka päätyvät meidän neulojien jokapäiväiseen käyttöön: tilavat nahkalaukut ja -reput, kätevät puikkokotelot ja käsityötarvikerasiat.

Osta muud tuotteita

Nahkaisia kasseja ja laukkuja löytyy useamman kokoisia, ja ne sopivat niin arkilaukuksi kuin matkalle mukaan, jos nyt neulojalla sattuu jotain muutakin olennaista mukana kulkemaan kuin kilopäin lankaa ja keskeneräisiä neuleita :) 


Sylinterin muotoinen nahkalaukku Muud Saturn Whisky / Muud Saturn Black
Myös isompi Muud Saturn XL Whisky (ylimmässä kuvassa) / Muud Saturn XL Black

Muud laukut ja tarvikkeet on valmistettu käsityöharrastajia kuunnellen erityisesti käytännöllisyys mielessä. Kätevät yksityiskohdat, kuten irroitettavat ja säädettävät olkahihnat, vetoketjutaskut ja lokerot neulepuikoille ja neulontatarvikkeille tekevät muud-laukuista monikäyttöiset.


Siro cross-body laukku Muud Riga Whisky / Muud Riga Black

Säilytyspussukoita on myös montaa kokoa ja moneen eri lähtöön niin sukkapuikoille, vaihtopäille, käsityötarvikkeille kuin pyöröpuikoillekin. Nyt on muuten vihdoin pyöröpuikoille tarpeeksi iso säilytyskotelo löytynyt! Muud Voss -koteloon mahtuu tosineulojan pyöröpuikkovarasto, ja niitähän ei ihan vähän olekaan!


Muud Voss Whisky puikkokotelo / Muud Voss Black puikkokotelo erityisesti pyöröpuikoille

Vastuullisesti tuotetut aidot nahkatuotteet ovat valmistettu Intiassa. Prosessit ovat valvottuja ja esimerkiksi nahkojen käsittelyssä käytetään vain korkealaatuisia materiaaleja. Nahkatehtaissa käytetyt väriaineet hankitaan tunnustetuilta toimittajilta ja ne täyttävät REACH-vaatimukset. Whisky-väriset konjankinruskeat sekä Black eli mustat nahkatuotteet on valmistettu eettisesti tuotetusta nahasta. Tehtaassa noudatetaan EU:n työsäännöksiä. Yhdistämällä eettiset toimintatavat kestäviin materiaaleihin muud tekee laadukkaita vastuullisia tuotteita, joissa näkyy ammattimainen käsityön jälki.

 Muud Oslo Whisky sukkapuikkokotelo

Osta muud tuotteita

Loading...