Neuleohjeet,

Neuleohje Sandnes Garn Lourdes

Julkaistu: 21.01.2022Sandnes Garnin Lourdes on herkkä ja näyttävä villapaita, jossa on tarkoitus olla paljon väljyyttä (tämä on otettu huomioon jo valmiin neuleen ympärysmitassa). Lourdes on upea neuleohje, johon löytyy todella paljon sävy-yhdistelmiä. Paita neulotaan Sunday-langasta ja Tynn Silk Mohairista. Katso tästä Sunday loves Tynn Silk Mohair -blogipostauksesta inspiraatiota! Tynn Silk Mohair ja Sunday - 20 % . Kampanja voimassa 23.1. asti. 


Neuleohje ei ole tarkoitettu ihan aloittelijoille. Toisaalta mikäli haluat haasteita ja opetella uusia asioita, kuten pitsiä ja esimerkiksi lyhennettyjä kerroksia, kannattaa tarttua tähän ohjeeseen.


Tämän paidan juju on sen neulomissuunnassa. Paita aloitetaan ylhäältä takaosasta, olkapäät neulotaan “vinosti” laskeutuviksi lyhennetyillä kerroksilla edestakaisin neuloen. Sen jälkeen neulotaan takaosa kainaloihin saakka. Sitten etukappaleet neulotaan erikseen erikseen muotoillen ne samalla lyhennetyin kerroksin. Kun etukappale on tarpeeksi pitkä, se yhdistetään takakappaleeseen ja sitten neulotaankin paitaa pyörönä. Lopuksi neulotaan hihat poimimalla silmukat hiha-aukosta. Jos haluat viedä neulontataitojasi uusiin sfääreihin, suosittelemme kokeilemaan erilaisia tapoja neuloa paitaa.


Neuleohje:
Lourdes Sweater, suunnittelija Anita Benzenberg/Sandnes Garn 

Suomeksi: 0221F Sandnes suosikit 
Englanti/Saksa: 2109 DIY Pattern Booklet English/German

Koko: (Valmiin neuleen rinnanympärysmitta)
(XS), S-M, (L- 2XL)
106, 123, 141 cm

Pituus:
noin 60 cm, kaikki koot.

Langat:
Sandnes Garn Sunday, väri Kitt 1015 & Tynn Silk Mohair, väri Natur 1012 (alkuperäiset)

Menekki:
Sunday XS(5) S-M(7) L-XXL(9) kerää.
Tynn Silk Mohair XS(5) S-M(7) L-XXL(9) kerää. 

Puikot:
ChiaoGoo Red Lace 3 mm & 3.5 mm/80 cm ja samankokoisia 20 cm sukkapuikkoja hihoihin, jos et käytä magic loop -metodia.

Silmukkamerkit:
Titityy 15 v silmukkamerkkisetti

Muuta:
The Knitting Barber Cords


Loading...