Myymälänouto

Myymälänouto

Lankaostoksilla käyminen on helppoa! Voit tehdä ostoksia Titityyn verkkokaupassa milloin vain ja noutaa tuotteet puodistamme silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Saat ilmoituksen, kun olemme keränneet tilauksen ja se on valmis noudettavaksi. Myymälänouto -palvelu on sinulle ilmainen. Palvelun avulla voit hyödyntää myös sellaiset tarjouksemme, jotka ovat voimassa vain verkkokaupassa.

- Ei toimituskuluja, kun toimitustapana on Nouto myymälästä.

- Voit hyödyntää verkkokaupan edut

- Varaa tuotteet ja nouda ne sinulle sopivana aikana

- Saat varmuuden tuotteiden saatavuudesta ennen noutoa!

Haluatko noutaa tilauksen mahdollisimman pian? Se käy, mutta varaudu odottamaan hetki! Tilauksia keräillään tilausjärjestyksessä, ja ilmoitamme kun tilauksesi on keräilty. Voit kuitenkin tulla jo ennen sitäkin hakemaan tilaustasi, jolloin keräilemme sen odottaessasi. Varaa hetki aikaa, koska myymälässä voi olla muitakin asiakkaita palveltavana. Jos tilauksestasi puuttuu tuotteita, ne voidaan hyvittää tai vaihtaa toisiin.

Noudettavan tilauksen maksu: Maksaessasi tilauksesi verkkokaupassa säilytämme tilaustasi, kunnes pääset noutamaan sen. Voit myös varata tuotteet ja maksaa ne vasta noutaessasi joko käteisellä tai maksukorteilla. Pidämme tällöin tuotteita varattuna sinulle tilauspäivää seuraavat kaksi päivää, jonka jälkeen varaus raukeaa. Huom! Aletuotteita emme varaa.

Ota noutaessasi mukaan henkilöllisyystodistus. Jos joku muu kuin tilaaja noutaa tilauksen, pyydämme ilmoittamaan noutajan nimen tilauksen lisätiedoissa tai erikseen sähköpostitse. Voit noutaessasi vielä täydentää ostostasi tarvittaessa tai vaihtaa tuotteita toisiin. Jos tarvitset lisäneuvoja tai apua, tiimimme auttaa sinua niin tilausvaiheessa (ks. yhteydenottotavat) kuin paikan päällä.

 

Näin käytät myymälänoutopalvelua:


1. Lisää haluamasi tuotteet verkkokaupan ostoskoriin.

2. Valitse toimitustavaksi Nouto myymälästä.

3. Täytä tilauslomakkeen pakolliset kentät.

4. Maksa tilaus heti tai valitse maksutavaksi “Maksu myymälässä”.

5. Vastaanotettuamme tilauksen varmistamme tuotteiden saatavuuden ja ilmoitamme sinulle, kun tilaus on noudettavissa.