Neuleohjeet,

Kesäneulontastoorit

Julkaistu: 16.06.2023Kesäneulontastoorit


Missä sinä neulot kesällä? Onko se mökki, oma piha, terassi, automatka vai mikä? Lähdetkö mukaan neulomaan Tiinan suunnittelemia Kesämökkisukkia? Meistä olisi ihana kuulla teidän kesäisiä neulontastooreja — jaa siis kesämökkisukat tai muu lempineuleesi hashtagilla #titityykesäneulontastoorit ja #titityykesämökkisukat

Voit ostaa Kesämökkisukat-lankasetin täältä.
Tässä yksi tarina, johon ehkä moni samaistuu:


“Työt ohi! Vähän meni yli, mutta ei pahasti. Läppäri kiinni ja kaappiin, en aio siihen koskea seuraavien viikkojen aikana. Huudan perheelle, että: “Vartti lähtöön, onhan kaikki pakattu päivän aikana kuten sovittiin??” Saan vastaukseksi: “Joo joo, on on!” Yllättäen siltä näyttää, kunnes muistan, että unohdin tulostaa villasukkien neuleohjeen matkaan ja on pakko avata se hiton läppäri uudelleen. 


Perhe odottaa jo pihalla kun tulen, nostan laukut autoon kunnes huomaan unohtaneeni neulekassin ja nuorimmaisen uimakellukkeet. Ja eikun takaisin niitä hakemaan. Kuopus koittaa vääntäytyä ulos istuimestaan, mutta saan houkuteltua hänet muumikeksin voimalla olemaan paikoillaan ja pistän lapsilukon äkkiä päälle. 


Teinit ovat tapansa mukaan istuneet autossa odottamassa jo hyvän aikaa, eivätkä onneksi kuule kuulokkeiden läpi kun kiroan taakse jäänyttä siivotonta kotiarkea. Koitan antaa itselleni armoa, suunnata katseeni kohti rentoa mökkilomaa perheen kanssa, niin rentoa kuin se tällä sakilla voikaan olla. 


Varmistan vielä, että neulekassissa on langat ja puikot eikä vaippoja ja puoliksi syötyä leipää — huh. On. Kaikki hyvin. Syvä huokaus ja hetken pysähdys… suljen silmät ja näen jo itseni laiturin nokassa neuleen kera. Pulssi laskee ja starttaan auton kohti mökkiä.”


Kaikkien neulontastooreja jakaneiden kesken arvotaan Titityy-lahjakortti (arvo 100 €). Jaa tarinasi 31.8. mennessä, muista lisätä tunnisteet:


#titityykesäneulontastoorit #titityykesämökkisukat


Voit ostaa Kesämökkisukat-lankasetin täältä

Loading...