Neuleohjeet,

Neulo: Helppo raglanpaita - Sandnes Garnin ilmainen ohje

Julkaistu: 14.08.2020



Raglanhihainen rento neulepaita puuvillaa ja pellavaa kesäksi tai talveksi - katso ilmaiset ohjeet!

Sandnes Garn on suunnitellut paksulle puuvillaa sisältävälle langalle sopivat perusneuleohjeet, jotka voit ladata ilmaiseksi lankavalmistajan sivuilta. Neulottu raglanhihainen puuvillasekoitteinen pusero on mukava viileinä kesäiltoina mutta miksei myös muina vuodenaikoina, kun haluat villattoman vaihtoehdon. Puuvilla-pellavasekoitteesta neulotun puseron ohjeet saatavilla eri kielillä, mm. englanniksi!

Viola V-kaula-aukkoinen neulepaita neulotaan puuvillaa, pellavaa ja viskoosia sisältävästä paksusta kasvikuitulangasta Sandnes Garn Tykk Linestä. Sandnes Garnin ilmaisohjeissa on kaksi versiota peruspaitaan: alhaalta ylöspäin tai ylhäältä alaspäin neulottuna. 

Sandnesin Viola neulepaidat voi neuloa Tykk Linen lisäksi kaksinkertaisesta Sandnes Garn Line langasta, jolloin voit leikitellä väreillä melange-efektillä. Menekki on suurinpiirtein sama grammoissa kuin Tykk Linestä neulottuna.

Viola-paitojen neuleohjeet sopivat myös muille Sandnes Garnin langoille, kuten yksinkertaiselle Fritidsgarn langalle tai kaksinkertaiselle Double Sunday langalle. Tärkeintä on että saavutat neulohjeessa annetun neuletiheyden. Perus villapaidalle löytyy aina käyttöä!


Pistaasinvihreä neulepaita, neulemalli Nr. 137 Viola V-Neck Sweater, on v-kaula-aukkoinen väljä raglanhihainen neulepaita, joka neulotaan neulotaan ylhäältä alaspäin. Lanka Sandnes Garn Tykk Line, ohjeessa koot XS-3XL, menekki 650-1050g väriä 8532 pistaasi. Ylhäältä alaspäin tehtyä neulepuseroa on helppo sovittaa jo neuloessa.


Violetti rento raglanpaita perinteiseen tapaan alhaalta ylöspäin neulottuna, Nr. 138 Viola V-Neck Sweater neuleohje englanniksi. Paita neulotaan paksulla pellavasekoitelangalla helmasta aloittaen yhtenä kappaleena. Lanka Sandnes Garn Tykk Line, koot XS-3XL, menekki 650-1050 g, väri 5224 violetti.

Katso myös blogi Kesäkuun ilmainen neuleohje Raglan sweater, jossa raglanpaidan ohje lapselle!

Kiinnostavatko suomenkieliset Sandnes Garnin mallit?

Katso Sandnes Garn Suosikit -neulelehdet.

Loading...