Titityyn Black Week Info

Valmistaudu marraskuun lopun Black Friday ostoksiin ja tule asiakkaaksemme! Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy Titityyn kanta-asiakkaaksi. Toimitusajoissa voi olla viivettä vuoden kiireisimmän kampanjan aikana, teemme kuitenkin kaikkemme, että saat tilauksesi pian.


Lue alta vastaukset tärkeimpiin kysyksiin Titityyn kampanjasta:


Kysymys: Mihin asti ale on voimassa?

Vastaus: Keskiviikkona alkava Black Week kampanja kestää ma 27.11. asti. Huom! Päivittäinen 24h tarjous on voimassa vain yhden päivän ajan!


Kysymys: Paljonko aleprosentti on ja mitä tuotteita on alessa?

Vastaus: Olemme alentaneet hintoja jopa 40 prosenttiin. Mukana on valikoituja tuotteita valikoimistamme. Saat ilmaisen toimituksen yli 80 euron ostoksille.


Kysymys: Kuinka pitkä toimitusaika on?

Vastaus: Jos toimitus ei lähde varastoltamme kolmessa päivässä, saat meiltä sähköpostiviestillä lisätietoja. Varaudu vähän tavallista pidempään toimitusaikaan. 


Kysymys: Miksen saa asiakaspalvelua langan päähän?

Vastaus: Suuren kampanjan ollessa käynnissä voi asiakaspalvelu ruuhkautua. Jos tavoittelit meitä puhelimitse, kokeile uudelleen hetken kuluttua. Jos olet lähettänyt sähköpostia, tekstarin tai chat-viestin, jääthän odottamaan vastausta.


Kysymys: Voinko tehdä muutoksia tilaukseeni?

Vastaus: Alennusmyynnin aikana tilauksiin ei voi tehdä muutoksia ostotapahtuman päätyttyä.


Kysymys: Voinko tehdä lisätilauksen yhdistettäväksi tekemääni tilaukseen, jota ei ole lähetetty?

Vastaus: Onko tilaus vielä “käsittelyssä” etkä ole saanut toimitusvahvistusta? Voit tehdä lisätilauksen (toimitustapa Lisätilaus - Muistathan laittaa alkuperäisen tilauksen tilausnumeron lisätietokenttään), yhdistämme tilauksesi mahdollisuuksien mukaan. 

Saitko jo toimitusvahvistuksen eli tilauksesi on pakattu? Et voi enää lisätä tähän tilaukseen, teethän uuden tilauksen postikuluineen.


Titityyllä tilaukset käsitellään nopeasti!

Keräämme ja pakkaamme tilaukset pääsääntöisesti 1-2 arkipäivässä lähetysvalmiiksi. Kampanja-aikana toimitusviivettä voi olla enemmän.

Tilauksen toimitusaika lasketaan lähetyspäivää seuraavasta työpäivästä alkaen. Arvioitu toimitusaika vaihtelee valitun toimitustavan mukaan ja on kunkin kuljetusyhtiön antama arvio. 

Jokainen tilaus lähetetään yhtenä lähetyksenä. Jos tilaus sisältää ennakkotilaustuotteita, tilaus odottaa kokonaisuudessaan lähettämistä, kunnes kaikki tilatut tuotteet ovat varastossa.

Kaikki toimitustapamme sisältävät seurannan. Seurantatunnus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen automaattisesti, kun tilauksesi on pakattu ja siihen on tulostettu osoitekortti.

Huomaa, että valitsemasi noutopisteen postinumero/toimipaikka voi poiketa omastasi, tai toimipisteesi ja alueesi postinumerosta - kyseessä ei siis ole virhe.

Loading...