Suodattimet

5. Sport
6. DK
7. Worsted
8. Aran
9. Bulky/Super Bulky


GOTS
Huopuva
Käsinpesu
Kasvikuidut
Konepesu
Luomu
Monisäikeinen
Mulesing-vapaa merinovilla
Sekoitelanka
Sukkalanka
Suomalainen
Superwash
Tweed
Värjäämätön
Vauvalanka
Yksisäikeinen


Alpakka
Merinovilla, mulesing-vapaa
Mohair
Puuvilla
Tekokuidut
Villa


BC Garn
De Rerum Natura
Filcolana
Isager
Istex
Katia
Sandnes Garn
The Fibre Co.
Tukuwool

Villapaitasää

Loppuivatko puserolangat kesken tai haaveiletko aloittavasi ensimmäisen villapaidan neulomisen? Upeat kirjoneulepaidat houkuttelevat tarttumaan puikkoihin. Tästä tuoteryhmästä löydät lankoja, joista neulot kauneimmat neulepaidat, kuten islantilaisneuleet, kaarrokepaidat sekä kirjoneuleet.

Pitäisitkö rouheasta ja luonnollisesta fiiliksestä? Perinteinen islantilainen Lettlopi on tämän hetken suosikki, ja oma kotimainen Tukuwool DK sopii myös useimpiin ohjeisiin, joissa tarvitaan DK-Aran-vahvuista lankaa.

Jos olet jo kokeillut Lettlopia tai todennut, että kaipaat jotain muuta, tiesitkö että voit korvata sen monenlaisilla langoilla mieltymyksesi mukaan!

Hieman ohuemmille DK-vahvuisille langoille sopivat puikot 3,5-4 mm ja paksummille worsted-, aran- ja bulky-vahvuisille 4-7 mm. Puikkokoon valintaan vaikuttaa myös, millaisen neuletiheyden ohjeesi vaatii.

Kun haluat pehmeämpää villaa, valitse merinovillalanka, kuten De Rerum Natura Gilliatt tai konepestävä Merinoull. Kirjoneuleisiin löydät myös pehmeitä ja pörröisiä alpakkalankoja, kuten Börstet Alpakka ja Kos.

Käy selaamassa myös neuleohjeet!Loading...