Neuleohjeet,

Neuleohje Amy Slipover

Julkaistu: 04.08.2022



Amy Slipover on Sandnes Garnin upea neulottu liivi Sunday + Tynn Silk Mohair -langoista

Osta Amy Slipover ohje: 0122F Sandnes Suosikit (suomeksi)  tai 2202 Mykt Till Dame (englanniksi/saksaksi)

Näen itseäni uudessa lempivaatteessani Amy Slipoverissa tallustelemassa syksyisiä katuja, tai juomassa kupin kuumaa kaakaota, taistelemassa talven tuiskuissa ja tietysti neulomassa seuraavaa slipoveria! Minusta Amy Slipover on todella kiva asuste. Se ei varsinaisesti ole slipoveri, eikä kaulurikaan vaan jotain siltä väliltä, joka tekee siitä kekseliään. Slipoverin kanssa ei tarvitse erikseen kaulaliinaa. Vielä kun neuloo samoista sävyistä pipon, niin se on siinä. Talviasusteongelmat on ratkaistu (jos nyt niitä sattui olemaan)!


Lankana Amy Slipoverissa on Sandnes Garn Sunday sekä Tynn Silk Mohair. Molempia menee noin 4 kerää per lanka. Suomenkielinen ohje löytyy 0122F Sandnes Suosikit -ohjelehdestä tai englanniksi 2202 Mykt Till Dame -ohjevihkosta. Ohjeessa on vain yksi koko, mutta malli on mielestäni sellainen, että se menee monen kokoiselle. Tehtiin myös valmiita paketteja, voit valita mantelin, ruskean, dusty rouge, todella vihreän, alkuperäisen mustan tai hempeän keltaisen paketin. Paketissa on ohjevihko ja tarvittava määrä lankaa.



Ajattelimme, että tämä olisi oiva vaate sekä toimistoon, lankakauppaan ja oikeastaan mihin tahansa, mihin kaipaat lämmikettä ja vaatteen, jossa on juju. Innostuttiin neulomaan tätä ihan porukalla. Piia valitsi Amy Slipoveriin hempeät mantelin sävyt, eli Sunday ja Tynn Silk Mohair sävyssä 2511. Siina aikoo neuloa monikäyttöisen mustan version, sävyt Sunday 6581 ja Tynn Silk Mohair 1099. Emmillä taas on puikoilla Dusty Rouge 3553 sävy, ihana tummahko roosa. 


Itse tykästyin 3072 ruskean sävyyn, mutta valitettavasti kyseinen sävy on poistunut Sandnes Garn valikoimasta. Mutta ei hätää, yhtä kiva slipoveri, ellei jopa kivempi syntyisi 2564 Sunday ja 2755 Tynn Silk Mohair -sävyistä.


Amy Slipoverin ohje on yksinkertainen mutta tarjoaa kenties jotakin uutta, kuten silmukoiden luomisen virkkuukoukun avulla. Se ei ole varsinaisesti vaikea. Noudattamalla ohjetta saa todella siistin reunan luontireunan nauhoihin. 

Työläämpi osa tai ainakin enemmän aikaa vaativa on italialainen päättely. Tässä kohtaa saa nauraa kyllä. Olen vuosia vältellyt 2o, 2n italialaista päättelyä todetakseni nyt, ettei sellaista ole! On pakko siirtää silmukat 1o, 1n järjestykseen, jotta voi tehdä päättelyn. Oppia ikä kaikki! Jos kaipaat tutoriaalia, kurkkaa tänne! 


Itse haluaisin vielä talveksi neuloa toisenkin Amy Slipoverin jostain todella kirkkaasta sävystä, esimerkiksi kirkkaan vihreästä Jelly Bean Greenistä tai That Orange Feeling (Sunday) -sävystä. Amy Slipover oli kiva neuloa ja valmistui melko nopeasti. Niin, ja kerrankin noudatin ohjetta enkä säätänyt mitään! Suosittelen!

Mikäli kaipaat Sunday + Tynn Silk Mohair inspiraatiota, kurkkaa tänne.

Mukavia neulontahetkiä!
- Enikö 


Amy Slipover

1 koko

Ohje:

0122F Sandnes Suosikit (suomeksi) 

tai

2202 Mykt Till Dame (englanniksi/saksaksi)

Tarvikkeet:

4 kerää Tynn Silk Mohair

4 kerää Sunday

Puikot:

3 mm & 3.5mm

Muuta:

Virkkuukoukku

Tiheys:

23 s x 31 r x 10 cm Sunday + Tynn Silk Mohair 3.5 mm puikoilla

OSTA PAKETTI TÄSTÄ.

Loading...