Titityyn synttäriviikonloppu 11.-12.9!

Titityyn synttäriviikonloppu 11.-12.9!

Titityy on tullut jo vahvaan 14 vuoden teini-ikään! Pitkä tie ollut täynnä monia kohtaamisia, tänään ja tänä vuonna päällimmäisenä onkin kiitollisuus. Olemme onnekkaita, että pieni puotimme on saanut vahvat siivet, jotka ovat kantaneet läpi vuosien. Iso kiitos siitä kuuluu teille asiakkaille, että olette jaksaneet mukanamme kulkea nämä vuodet. Meillä on myös mahtava tiimi, joka on paiskinut tänäkin vuonna hommia epävarmuutta ja outoa aikaa uhmaten. Syyskuussa tuli täyteen pyöreät 10 vuotta siitä, kun ensimmäinen työntekijämme Milja aloitti työt Titityyssä. Siina astui ovesta n. 2 vuotta sen jälkeen. Ihanaa, että näiden samojen tyyppien kanssa on taaperrettu menemään jo vuosia.


Toivoimme hartaasti, että olisimme voineet nyt juhlistaa vuosipäiväämme enemmän livetapahtuman merkeissä, mutta koronatilanteen ollessa edelleen haastava, juhlimme rauhallisemmin viikonlopun ajan sekä kaupalla että verkossa ja somessa. Tule seuraamaan Instagram liveä lauantaina 12.9. n. klo 15.00, muistellaan siinä Miljan kanssa menneitä ja vilautetaan synttäriviikonlopun spessuja! Linkataan tuo live myös Facebookiin katsottavaksi, tallennuksen löydät jälkeenpäin myös IG-TV:stä. Järjestetään juhlaillallinen teidän kera hieman myöhemmin tänä vuonna.Settejä ja inspiraatiokuvia eri malleihin on kysytty paljon, ja niitä onkin nyt tehty useampia. Miljan pyöreiden kunniaksi haluamme nostaa esiin myös hänen mahtavia ohjeitaan vuosien varrelta. Kaiken ei tarvitse aina olla sitä uusinta uutta, moni vanhempi neuleohje on edelleen varsin toimiva, vaikka aikaa on kulunut. Yksi ikisuosikki on Seashore Cowl. Kuvasimme teille settivaihtoehtoja tähän malliin, käy poimimassa oma suosikkisettisi täältä. Milja kirjoitti vielä vähän lisää ohjeesta tässä artikkelissa.

Kaikki Miljan ohjeet löydät Ravelrysta, osa näistä on myynnissä myös meidän verkkokaupassa.


Anna Johannan kanssa on tehty yhteistyötä näkyvästi viime vuosina. Koska myssyjä ei ole ikinä liikaa, nostetaan joukosta kaunis brioche-myssy Yours, always, joka on neulottu Tukuwool Harmaksesta sekä Sensaista. Lue lisää ohjeesta.Laine Magazine on ollut meille myös rakas ja tärkeä yhteistyökumppani. Neuloin kesälomalla Jonnan suunnitteleman Ystävä-takin Tukuwool Fingeringistä sekä Tiliasta. Lisää ohjeesta settikuvineen voit lukea tästä artikkelista.


Elkmarketin Lotta Löthgren on suunnitellut kauniin takkimallin The Fibre Companylle. Tämän ohjeen saat The Fibre Companyn tarjoamana lauantaina 12.9. kaupan päälle ohjeeseen kuuluvan langanoston yhteydessä. Lue lisää tästä artikkelista!

Lisäksi viikonloppuna synttärialessa on:

- 20 % sukkalangat Nomade ja Remmidemmi sekä La Bien Aimee DK

Kaupalla rysäytetään loput kesäalet - 40 % tarjoukseen perjantain ja lauantain ajaksi! Nämä samat alet tulevat voimaan verkkokauppaan viimeistään lauantaina alkuiltapäivästä.

-40 % alessa on:
  • Bloom
  • Stone Washed
  • Gima
  • Mandarin Petit
  • Lino
  • Antigone
  • Bomulin
  • Trio
  • Japansk Bomuld
  • Canopy Fingering