Ajankohtaista,

Titityy 15 vuotta

Julkaistu: 09.09.202115 vuotta tuntuu kovin pitkältä mutta samalla niin lyhyeltä ajalta. Puotimme on yhtä vanha, tai nuori, kuin keskimmäinen lapsemme. Parhaassa teini-iässä, ehkä jo hieman tasaantuneessa murkkuiässä, viikset kasvaa ja elämän päämäärät on jo selkiytyneet. Ainakin omasta mielestä. Matka vaippahousuja myyntiin neulovasta väsyneestä kotiäidistä yli 10 henkilöä työllistävään kasvavaan yritykseen on ollut yhtä värikäs ja inspiroiva kuin miltä kaupassakin näyttää! Parasta on, että tätä ei enää tarvitse tehdä yksin ja olen saanut rinnalle aivan huippuja tyyppejä. On myös upeaa olla viemässä eteenpäin suomalaista tuotetta ja työtä maailmalle Tukuwoolin muodossa. Tukuwoolista on kasvanut reilussa viidessä vuodessa yrityksemme sielu. Unelmia ja haasteita brändin kasvattamiseen sekä kotimaisen villan hyödyntämiseen riittää myös jatkossa ja olemme niistä vähintäänkin innoissamme.

Kulunut reilu vuosi on myös osoittanut kuinka tärkeä asema Titityyllä sekä teillä asiakkailla ja koko neuleyhteisöllä  on toistemme elämässä. Kun kaikki kohtaamiset loppuivat, oli aika tyhjä olo. On toki some, on Zoomit, Meetit sun muut, mutta mikään ei voita aitoa läsnäoloa ja yhteisiä hetkiä kahvikupposen ja uusien neuleiden äärellä, toinen toisiamme inspiroiden ja kokien tuskaa kun aika ei riitä mitenkään kaiken kivan neulomiseen. 


Lyhyesti, iso kiitos teille! Mikään sana tai lause riitä sitä kiitollisuuden määrää kuvaamaan mitä tätä kirjoittaessa tunnen. Olette säilyneet rinnalla vuosia ja uusia neulojia on matkalla liittynyt mukaan hurja määrä, se on aivan mahtava juttu! Toivotaan, että saamme pian neuleillat ja muut tapahtumat pyörimään, jotta päästään taas vaihtamaan kuulumisia ja luomaan silmukoita yhdessä.


-Tiina


P.S. Synttäreiden kunniaksi pe-su -15 % KAIKISTA normaalihintaisista TUOTTEISTA koodilla TITITYY15


Muista käyttää koodia, alennusta ei myönnetä jälkikäteen!Loading...