Ajankohtaista,

Saimas Spinnery Oy – kaivattua tuotantokapasiteettia kotimaiselle kehräämökentälle

Julkaistu: 11.09.2021Saimas Spinnery Oy on Puumalaan ensi keväänä avautuva, edistyksellinen kehräämö, joka täyttää kotimaista kehräämökenttää vuosia vaivanneen vajeen. Saimas Spinnerylla tullaan kehräämään kaikkia eläinkuituja ja tulevaisuudessa kierrätystekstiilijaetta.


Kiinnitämme erityisesti huomitoa myös jätevillan hyödyntämiseen sekä vihreään teknologiaan. Kattava tietotaito, kokemus kansainvälisestä neulekentästä ja tuorein tekniikka nostavat suomalaisen villalankatuotannon uudelle tasolle. Arvokkaan lisän kehräämölle antaa oma pesulinjasto, joka pohjaa toimitusjohtaja ja perustaja Sanski Matikaisen vuosien varrella innovoimaan tekniikkaan. Henkilökunnan rekrytoinnit alkavat vuodenvaihteessa. 

Saimas Spinnery Oy on syntynyt kolmen villa-alan asiantuntijan voimin: kehrääjä-värjääjä Matikaisen rinnalla seisovat kansainvälisen lankakauppakentän kotimainen uranuurtaja Titityy Oy:n Tiina Huhtaniemi sekä eläinlääkäri Suvi Heinola.  — Yli kymmenen vuoden opiskelu- ja suunnittelutyö konkretisoituu keväällä 2022 ja on hienoa luotsata kehräämöä ja koko alaa kohti uutta, iloitsee toimitusjohtaja Sanski Matikainen.


Yrityksen kaikkea toimintaa leimaavat vastuullisuus sekä ympäristö- ja eläinystävällisyys. Tavoitteena on, että kuluttaja tietää aina, mistä ja missä puikoilla kulkeva lanka on syntynyt.

Lisätietoja antavat: Sanski Matikainen

info@saimasspinnery.com

p. 020 207437230
www. saimasspinnery.com

Loading...