Neulefestarit 2018 KAL - HAIKU

4.5.2018 Jyväskylän Kesän Neulefestareihin on kaksi kuukautta aikaa! Emme jaksaisi enää odottaa, mutta odotuksen tuskaa helpotamme 16.5. alkavalla KALilla, jossa mallina on Anna Johannan suunnittelema uusi upea Haiku-huivi!

Tilaa vähintään 4 vyyhtiä Tukuwool Fingering -lankaa, niin saat festareiden etkojen huiviohjeen ilmaiseksi! Ohjeen julkaisupäivä ja KALin aloituspäivä on 16.5.18. Ohjeen saat vain TitiTyystä. Tarjous on voimassa pe 4.5. alkaen Neulefestareihin 5.7.2018 asti.

Ohjeita toimitetaan liikkeen aukioloaikoina. Mikäli haluat ohjeen Ravelry-kirjastoosi muista mainita Ravelry-käyttäjänimesi tilauksen lisätietokentässä. 

Jyväskyläläinen neulesuunnittelija Anna Johanna on suunnitellut heinäkuisen Jyväskylän Kesän Neulefestareita varten Tukuwoolista upean kaksivärisen huivin. Ohje julkaistaan ke 16.5. jolloin Johanna saapuu esittelemään huivia TitiTyyn neuleiltaan klo 17 - 20. Tervetuloa myös neuleiltaan luomaan yhdessä silmukat huiviin ja fiilistelemään tulevia festareita!

KALiin voit halutessasi osallistua somessa #jklknitfesthaikukal ja Ravelryssa.

Neulefestareilla valmiille huiveille on luvassa miitti edellisvuoden tapaan. Saat neuleohjeen ilmaiseksi, kun tilaat vähintään neljä vyyhtiä Tukuwool Fingering -lankaa. Voit tilata mitä tahansa värejä ja mitä tahansa kappalemääriä. Mallihuiviin on käytetty kaksi vyyhtiä kahta eri väriä. Ohje ei ole myynnissä yksittäin ennen festareita. Ohjeen saat suomeksi ja englanniksi pdf-tiedoston latauslinkkinä sähköpostiin ja Ravelryyn 16.5.18 alkaen.

HAIKU (suunnittelija Anna Johanna Missä neuloimme kerran)

Lanka: Tukuwool Fingering (100 % suomalainen villa, 195 m / 50 g) 350 m väriä 1 (08 Runo)  ja 300 m väriä 2 (H28 Ujo)

Puikot: 4 mm pyöröpuikot tai puikot, joilla saat annetun tiheyden

Neuletiheys: 16 s ja 38 krs ainaoikeaa pingotuksen jälkeen

Tarvikkeet: Iso kasa silmukkamerkkejä ja päättelyneula

TILAA TUKUWOOLIA


  Selja ja Syli

Sulo ja Repo

Auri ja Nila

 Auri ja Ujo


Loading...