Inspiraatio,

Kesäneuleita Morning Salutation Vegan -langasta

Julkaistu: 20.04.2022Emmin Morning Salutation Vegan -langasta neulottu Snöklokke on täydellinen välikausineule. Kun villa on liian kuuma mutta ei ole ihan vielä kesäneuleiden aika, parasta on neuloa pitkähihainen neule niin kutsutusta kesälangasta. Emmi käytti 0121F Sandnes Suosikeista lyhythihaisen Snöklokke-paidan ohjetta, joka löytyy suomeksi, mutta neuloi pitkät hihat. Hihat ovat suorat, silmukoita kavennettiin reilusti vasta juuri ennen resoria. M-kokoon pitkine hihoineen meni kahdeksan kerää.


Emmin Snöklokke


Kati neuloi Kudzu-villatakin samasta langasta. Kaarrokkeessa on näyttävää pitsiä. Villatakista tuli hieno ja monikäyttöinen. Katilla on tässä sävy 18 Indigo ja paitaan meni 6 kerää. Ohje on englanninkielinen ja ilmainen. Voit ladata sen suoraan Ravelrystä. Katin Kudzu 

Itse neuloin vahingossa samasta 11 Gold sävystä Seleste Teen kuin Emmi Snöklokkensa. Minusta tämä on värikartan ehkä hienoin sävy. Tein koon 2 silmukoilla, ja minun kokoiselle tässä ei ole yhtään väljyyttä ihan tarkoituksella. En myöskään neulonut niin pitkiä hihoja kuin ohjeessa. Lankaa meni kuusi kerää. Nyppyjä ei kannata pelätä, ne tehdään kahdella kerroksella ja ovat helppoja toteuttaa. 


Seleste Tee kaarroke


Morning Salutationissa on puuvillan lisäksi Lyocellia, joka tekee neuletuntumasta pehmeän ja tuo lankaan hienon kiillon. Lanka kiilasi korkealle minun suosikkilankalistalle. Morning Salutation on DK-vahvuinen vegaanilanka, se on tehty täysin kasvikuiduista.
Lankakartta on saanut tälle keväällä kahdeksan uutta upeaa sävyä, muun muassa useamman harmaan. Gold-sävyn vierelle on noussut omaksi suosikiksi 21 Pale Peach ja 23 Orange Sorbet. Pale Peach sävystä voisi neuloa Sari Nordlundin Foxberry Tee -paidan. Toimisi todella kivasti! 

Kesäneuleterveisin, 
Enikö

Loading...