f

Click and Collect

Myymälänouto

Lankaostoksilla käyminen on nyt helpompaa kuin koskaan! Voit tehdä ostoksia TitiTyyn verkkokaupassa milloin vain ja noutaa tuotteet puodistamme silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Click & Collect -palvelu on Sinulle ilmainen. Palvelun avulla voit hyödyntää myös sellaiset tarjouksemme, jotka ovat voimassa vain verkkokaupassa.

Palvelu on ilmainen!

Voit hyödyntää verkkokaupan edut!

Varaa tuotteet ja nouda ne sinulle sopivana aikana!

Saat varmuuden tuotteiden saatavuudesta ennen noutoa!

Tilaa tuotteet helposti TitiTyyn verkkokaupasta ja nouda ne myymälästä. Saat ilmoituksen, kun olemme keränneet tilauksen ja se on valmis noudettavaksi. Maksaessasi tilauksesi tilausvaiheessa säilytämme tilaustasi, kunnes pääset noutamaan sen. Voit myös varata tuotteet ja maksaa ne vasta noutaessasi joko käteisellä tai maksukorteilla. Pidämme tällöin tuotteita varattuna sinulle tilauspäivää seuraavat kaksi päivää, jonka jälkeen varaus raukeaa.

 

Ota noutaessasi mukaan henkilöllisyystodistus sekä tilausvahvistus joko tulosteena tai puhelimessa. Jos joku muu kuin tilaaja noutaa tilauksen, pyydämme ilmoittamaan noutajan nimen tilauksen lisätiedoissa tai erikseen sähköpostitse. Voit noutaessasi vielä täydentää ostostasi tarvittaessa tai vaihtaa tuotteita toisiin. Jos tarvitset lisäneuvoja tai apua, tiimimme auttaa sinua niin tilausvaiheessa (ks. yhteydenottotavat) kuin paikan päällä.

 

Näin käytät Click & Collectia:

1. Lisää haluamasi tuotteet verkkokaupan ostoskoriin.

2. Valitse toimitustavaksi Click & Collect - myymälänouto

3. Täytä tilauslomakkeen pakolliset kentät.

4. Maksa tilaus heti tai valitse maksutavaksi “Maksa noutaessasi”.

5. Vastaanotettuamme tilauksen varmistamme tuotteiden saatavuuden ja ilmoitamme sinulle, kun tilaus on noudettavissa.