Aukioloajat

Jyväskylän koronatilanteen takia Titityyn puodin ovet ovat auki mahdollisuuksien mukaan. Seuraa tällä sivulla myymälän aukioloaikoja.

Myymälän aukioloajat

Ma - Pe 10 - 17
La 10 - 15

Helatorstai 13.5. 10 - 17

Lauantai 15.5. 10 - 17, neuletapaaminen pihalla klo 13

Sunnuntai 16.5. klo 12 - 16

Asiakaspalvelu

Tee kotona pysymisestä mukavampaa ja viihtyisämpää! Neulomista parempaa ajanvietettä ei meidän mielestä olekaan. Välillä on hyvä saada ajatukset muualle, ja muutama värikäs lankakerä ja uusi aloitettu neule on siihen varma keino.

Tarvitsetko apua tilaamisessa tai langan valinnassa? Soita meille tai lähetä sähköpostia, niin autamme sinua seuraavan neuletyösi materiaalien valinnassa!

Puh. 040 4874779    info@titityy.fi
ma-pe 10-17
la 11-15

Chat
ma-su klo 6-24
Chat-asiakaspalvelijamme auttaa sinua löytämään etsimäsi tuotteet sekä ohjaa tilauksen tekemisessä. Tarvittaessa hän myös ohjaa kysymyksesi meille muille titityyläisille, ja autamme sinua mahdollisimman pian sähköpostitse tai puhelimitse!

Usein Kysytyt Kysymykset

Näin teet tilauksen Titityyn verkkokaupassa

Tietoa maksutavoista

Tietoa toimitustavoista


Verkkokauppa auki ympäri vuorokauden. Nopeat toimitukset, alk. 3,99 €.


Verkkokauppatilauksia voi noutaa myös Titityystä!

Voit tilata verkkokaupasta tuotteita noudettavaksi Titityystä!

Tee tilaus verkkokaupassa ja nouda se Titityyltä myymälän aukioloaikoina. Saat sähköpostiviestin, kun tilauksesi on noudettavissa.

Näin se käy:

1. Tee tilaus verkkokaupasta ja valitse toimitustavaksi Nouto myymälästä.
2. Odota, että keräämme tilauksesi valmiiksi. Saat toimitusvahvistuksen, kun tilaus on noudettavissa.
3. Tule noutamaan tilausta Titityyltä myymälän aukioloaikoina.
4. Pidä turvaväli - huolehdimme sekä omasta että sinun terveydestäsi.  Jos haluat kontaktittoman noudon soita meille ovelta myymälän omaan numeroon 0503827717, niin tuomme tilauksen sinulle ovelle.

Turvallisesti ostoksille

  • - Tulethan meille vain terveenä - niin mekin teemme!
  • - Pidä turvaväliä niin muihin asiakkaisiin kuin työntekijöihimme.
  • - Rajoitamme yhtäaikaista asiakasmäärää kaupassa, noudatathan pyyntöä odottaa vuoroa ulkona, mikäli kauppa on täynnä.
  • - Käytä käsidesiä, löydät sen oven pielestä.
  • Suosittelemme maskin käyttöä, mutta ilmankin voit tulla. Huomioi tällöin erityisesti turvavälin pitäminen. Työntekijämme käyttävät maskia tai visiiriä mahdollisuuksien mukaan.
  • - Niin ihania kuin lankamme (ja työntekijät!) ovatkin, vältäthän turhaa koskettelua ja kuolaamista :)
  • - Toivomme maksun tapahtuvan kortilla- vältetään käteistä. 'Maksu myymälässä'-maksutavalla tilatut tuotteet voi maksaa ja noutaa vain liikkeen aukioloaikoina (ks. yllä).
  • - Pidämme huolta hygieniasta aiempaa tarkemmin ja desinfioimme eniten kosketusta saavat pinnat (ostoskorit, maksupäätteen jne.) useamman kerran päivässä.


Olet lämpimästi tervetullut meille terveenä! Muistathan, että verkkokauppa palvelee teitä 24/7, ja lankoja voi tilata tuttuun tapaan verkkokaupasta postitse tai noudettavaksi Titityyltä.


Toimitus pakettina on nyt alkaen 3,99 €. Kätevä DHL ovelta ovelle -kotiinkuljetus kaikkialle Suomeen 9,99 €.

Service information - Coronavirus

Titityy yarn shop is located in Jyväskylä, where we have our lovely brick-and-mortar shop as well as our online shop. Because of the epidemic, our brick-and-mortar shop is open with limited hours / temporarily closed, but we continue shipping online orders as usual.

To maintain social distancing some of our employees work at home while some work at the shop. We are happy to help you with choosing yarns and placing an order - contact us by emailFacebook or Instagram or chat (when available).

Loading...