Aukioloajat

Ke-Pe 12-17
La 11-15


Verkkokauppa palvelee normaalisti! Toimitus alk. 3,99 €.


Vältä kontakteja ja tilaa lankoja noudettavaksi Titityyn myymälältä!

Voit tilata verkkokaupasta tuotteita noudettavaksi Titityystä!

Tee tilaus verkkokaupassa ja nouda se myymälän ovelta! Verkkokauppatilaukset voi noutaa myymälän ovelta ma-pe 10-17, la 11-15. Saat sähköpostiviestin, kun tilauksesi on noudettavissa.

Soita ovella 040 4874779 niin tuomme tilauksesi sinulle.

Pidennämme aukioloaikoja mahdollisuuksien mukaan, kun koronatilanne Jyväskylässä helpottaa!

Näin se käy:

1. Tee tilaus verkkokaupasta ja valitse toimitustavaksi Nouto myymälästä.
2. Odota, että keräämme tilauksesi valmiiksi. Saat toimitusvahvistuksen, kun tilaus on noudettavissa.
3. Tule noutamaan tilausta Titityyltä arkisin 10-17 välillä ja lauantaisin 11-15 välillä. Soita ovella 040484779 tai oven ollessa auki voit noutaa tilauksesi kassalta.
4. Pidä turvaväli - huolehdimme sekä omasta että sinun terveydestäsi. 

Ohjeet myymälässä asioimiseen:

Jotta pystymme toimimaan turvallisesti hallituksen ja THL:n laatimien ohjeiden mukaan, olemme laatineet yhteiset toimintaohjeet niin meille kuin teille asiakkaillekin. Lue nämä ohjeet ennen kauppaan saapumista:

  • - Tulethan meille vain terveenä - niin mekin teemme!
  • - Pidä turvaväliä niin muihin asiakkaisiin kuin työntekijöihimme.
  • - Rajoitamme yhtäaikaista asiakasmäärää kaupassa, noudatathan pyyntöä odottaa vuoroa ulkona, mikäli kauppa on täynnä.
  • - Käytä käsidesiä, löydät sen oven pielestä.
  • Suosittelemme maskin käyttöä, mutta ilmankin voit tulla. Huomioi tällöin erityisesti turvavälin pitäminen. Työntekijämme käyttävät maskia tai visiiriä mahdollisuuksien mukaan.
  • - Niin ihania kuin lankamme (ja työntekijät!) ovatkin, vältäthän turhaa koskettelua ja kuolaamista :)
  • - Toivomme maksun tapahtuvan kortilla- vältetään käteistä. 'Maksu myymälässä'-maksutavalla tilatut tuotteet voi maksaa ja noutaa vain liikkeen aukioloaikoina (ks. yllä).
  • - Pidämme huolta hygieniasta aiempaa tarkemmin ja desinfioimme eniten kosketusta saavat pinnat (ostoskorit, maksupäätteen jne.) useamman kerran päivässä.


Olet lämpimästi tervetullut meille terveenä! Muistathan, että verkkokauppa palvelee teitä 24/7, ja lankoja voi tilata tuttuun tapaan verkkokaupasta postitse tai noudettavaksi Titityyltä.

Titityy palvelee myös etänä!

Tee kotona pysymisestä mukavampaa ja viihtyisämpää! Neulomista parempaa ajanvietettä ei meidän mielestä olekaan. Välillä on hyvä saada ajatukset muualle, ja muutama värikäs lankakerä ja uusi aloitettu neule on siihen varma keino.

Tarvitsetko apua tilaamisessa tai langan valinnassa?
Lähetä sähköpostia info@titityy.fi tai soita 040 487 4779 (myös WhatsApp). Palvelemme pääasiassa ma-pe 10-17 ja la 10-15.

Verkkokauppamme on auki 24/7, ja lähetämme tilauksia joka arkipäivä.

Toimitus pakettina on nyt alkaen 3,99 €. Kätevä DHL ovelta ovelle -kotiinkuljetus kaikkialle Suomeen 9,99 €.

Tilausten toimitus

Verkkokaupan tilausmäärät ovat kasvaneet kevään aikana sekä meillä että muilla. Me Titityyllä teemme kaikkemme, että tilauksesi käsitellään ja lähetetään mahdollisimman pian. Lähtövalmiit paketit noudetaan meiltä arkipäivisin n. klo 14, ja jos saat toimitusilmoituksen meiltä ennen sitä, pakettisi mitä todennäköisimmin ehtii tuon päivän kuljetukseen.

Titityyn paketteja toimittavat Posti, Matkahuolto ja DHL. Huomioithan, että korona aiheuttaa kuljetusaikatauluihin edelleen meistä riippumattomia muutoksia ja viivästyksiä. Listasimme alle kunkin kuljetusyhtiön tiedotteita, joista voit lukea lisää:

Matkahuolto: 

https://www.matkahuolto.fi/news/peruuntuuko-matka-huolettaako-paketin-kulku-nain-olemme-varautuneet
Huomioitavaa: Pakettien ennakoitua suurempi määrä saattaa aiheuttaa pieniä viiveitä osassa pakettien kuljetuksia. Jotkin palvelupisteet ovat ruuhkautuneet, jonka vuoksi Matkahuolto joutuu ohjaamaan osan paketeista lähimpään korvaavaan palvelupisteeseen. Tieto korvaavasta palvelupisteestä näkyy saapumisilmoituksessa. Paketit kuljetetaan aina ensimmäisellä mahdollisella kulkuyhteydellä. Jatkuvasti muuttuvan vuorotilanteen vuoksi kuljetukselle ei kuitenkaan voida lähetyshetkellä antaa tarkkaa aikataulua. Bussivuoroja on vähennetty koronan takia, joten tämä kannattaa huomioida.

Posti:

https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/korona-kysymyksia-ja-vastauksia

https://www.posti.fi/business-news/tiedotteet/2020/20200401_posti_varautunut_koronan_leviamiseen.html

Huomioitavaa:
Ennakoitua selvästi suuremman pakettimäärän vuoksi osa paketeista joudutaan ohjaamaan muualle kuin lähimpään noutopisteeseen. Tieto näkyy tekstiviestinä saapumisilmoituksessa. Paketteja ei voi valitettavasti siirtää toiseen noutopisteeseen emmekä me Titityyn väki voi asialle mitään. Näin Posti varmistaa parhaiten pakettien mahdollisimman nopean kulun ja pikaisen noudettavuuden kaikille.

DHL:

https://www.simplydhl.com/covid-19updates
Ei mainittavia poikkeuksia toimituksissa Suomeen tällä hetkellä. 

Service information - Coronavirus

Titityy yarn shop is located in Jyväskylä, where we have our lovely brick-and-mortar shop as well as our online shop. Because of the epidemic, our brick-and-mortar shop is open with limited hours / temporarily closed, but we continue shipping online orders as usual.

To maintain social distancing some of our employees work at home while some work at the shop. We are happy to help you with choosing yarns and placing an order - contact us by emailFacebook or Instagram or chat (when available).