Ajankohtaista

Titityyn aukioloajat poikkeusaikana

Titityy on taas auki, vaikkakin hiukan rajoitetusti. Kiitos, että olette jaksaneet odottaa ja tukea meitä tänä aikana. Se on ollut äärimmäisen tärkeää, ja olemme selvinneet tästä ajasta teidän avullanne. Kauppa on avoinna aluksi lyhennetyin aukioloajoin, jotka ovat voimassa toistaiseksi.

Myymälän aukioloajat alkaen 27.5.

ma-pe 12-17

la klo 10-15
su suljettu

Olemme paikalla myymälässä ma-pe 10-17 ja la 10-15, jolloin tilauksia voi noutaa myymälän ovelta, vaikka myymälän ovet olisivat kiinni. Tee tilaus (ohjeet edempänä) ja soita ollessasi ovella 040 4874779.

Neuleiltoja, kursseja ja muita tapahtumia ei järjestetä toistaiseksi. 

Jotta pystymme toimimaan turvallisesti hallituksen ja THL:n laatimien ohjeiden mukaan, olemme laatineet yhteiset toimintaohjeet niin meille kuin teille asiakkaillekin. Lue nämä ohjeet ennen kauppaan saapumista:

  • - Tulethan meille vain terveenä - niin mekin teemme!
  • - Pidä turvaväliä niin muihin asiakkaisiin kuin työntekijöihimme
  • - Rajoitamme yhtäaikaista asiakasmäärää kaupassa, noudatathan pyyntöä odottaa vuoroa ulkona, mikäli kauppa on täynnä
  • - Käytä käsidesiä, löydät sen oven pielestä
  • - Niin ihania kuin lankamme (ja työntekijät!) ovatkin, vältäthän turhaa koskettelua ja kuolaamista :)
  • - Toivomme maksun tapahtuvan kortilla- vältetään käteistä. 'Maksu myymälässä'-maksutavalla tilatut tuotteet voi maksaa ja noutaa vain liikkeen aukioloaikoina (ks. yllä)
  • - Pidämme huolta hygieniasta aiempaa tarkemmin ja desinfioimme eniten kosketusta saavat pinnat useamman kerran päivässä

Odotamme näkevämme teitä taas pitkästä aikaa, olette lämpimästi tervetulleita! Muistathan, että verkkokauppa palvelee teitä edelleen ja voitte myös tilata tuttuun tapaan tilaukset noudettaviksi myymälästä tai ovelta, jos haluatte vältellä kontaktia. Katso alta tilausohjeet, kun haluat noutaa tilauksen Titityyltä.

Titityy palvelee myös etänä!

Tee kotona pysymisestä mukavampaa ja viihtyisämpää! Neulomista parempaa ajanvietettä ei meidän mielestä olekaan. Välillä on hyvä saada ajatukset muualle, ja muutama värikäs lankakerä ja uusi aloitettu neule on siihen varma keino.

Tarvitsetko apua tilaamisessa tai langan valinnassa?
Meitä on yrittäjä + neljä työntekijää, jotka autamme sinua mielellämme myös etänä. Työmme ei vaadi kaikkien työntekijöiden läsnäoloa kaupalla, joten huolehdimme myös omista ja perheidemme terveydestä ja teemme töitä kotoa niin paljon kuin mahdollista.

Verkkokaupassa autamme sinua sivun oikeassa reunassa Kysy apua! -painikkeen takaa löytyvässä chatissa. Kun emme ole paikalla tai olemme varattuja, voit pyytää apua yhteydenottolomakkeella, joka tulee näkyviin chat-ikkunan tilalle.

Lähetä sähköpostia info@titityy.fi. Kysy tuotteista Facebookissa tai vaikka instassa tai puhelimitse 040 487 4779. Palvelemme pääasiassa ma-pe 10-17 ja la 10-15.

Verkkokauppamme on auki 24/7, ja lähetämme tilauksia joka arkipäivä.

Toimitus pakettina on nyt alkaen 3,99 €, ja kätevä DHL ovelta ovelle -kotiinkuljetus kaikkialle Suomeen 9,99 €.

Tilausten toimitus poikkeusaikana

Verkkokaupan tilausmäärät ovat kasvaneet kevään aikana sekä meillä että muilla. Me Titityyllä teemme kaikkemme, että tilauksesi käsitellään ja lähetetään mahdollisimman pian. Lähtövalmiit paketit noudetaan meiltä arkipäivisin n. klo 14, ja jos saat toimitusilmoituksen meiltä ennen sitä, pakettisi mitä todennäköisimmin ehtii tuon päivän kuljetukseen.

Titityyn paketteja toimittavat Posti, Matkahuolto ja DHL. Huomioithan, että koronan johtuva poikkeustila aiheuttaa kuljetusaikatauluihin meistä riippumattomia muutoksia ja viivästyksiä. Listasimme alle kunkin kuljetusyhtiön tiedotteita, joista voit lukea lisää:

Matkahuolto: 

https://www.matkahuolto.fi/news/peruuntuuko-matka-huolettaako-paketin-kulku-nain-olemme-varautuneet
Huomioitavaa: Pakettien ennakoitua suurempi määrä saattaa aiheuttaa pieniä viiveitä osassa pakettien kuljetuksia. Jotkin palvelupisteet ovat ruuhkautuneet, jonka vuoksi Matkahuolto joutuu ohjaamaan osan paketeista lähimpään korvaavaan palvelupisteeseen. Tieto korvaavasta palvelupisteestä näkyy saapumisilmoituksessa. Paketit kuljetetaan aina ensimmäisellä mahdollisella kulkuyhteydellä. Jatkuvasti muuttuvan vuorotilanteen vuoksi kuljetukselle ei kuitenkaan voida lähetyshetkellä antaa tarkkaa aikataulua. Bussivuoroja on vähennetty koronan takia, joten tämä kannattaa huomioida.

Posti:

https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/korona-kysymyksia-ja-vastauksia

https://www.posti.fi/business-news/tiedotteet/2020/20200401_posti_varautunut_koronan_leviamiseen.html

Huomioitavaa:
Ennakoitua selvästi suuremman pakettimäärän vuoksi osa paketeista joudutaan ohjaamaan muualle kuin lähimpään noutopisteeseen. Tieto näkyy tekstiviestinä saapumisilmoituksessa. Paketteja ei voi valitettavasti siirtää toiseen noutopisteeseen. Näin Posti varmistaa parhaiten pakettien mahdollisimman nopean kulun ja pikaisen noudettavuuden kaikille.

DHL:

https://www.simplydhl.com/covid-19updates
Ei mainittavia poikkeuksia toimituksissa Suomeen tällä hetkellä. 

Vältä kontakteja ja tilaa lankoja noudettavaksi puodin ovelta!

Voit tilata verkkokaupasta tuotteita noudettavaksi myymälän ovelta!

Näin se käy:

1. Tee tilaus verkkokaupasta ja valitse toimitustavaksi Nouto myymälästä. Tilaus on maksettava verkkokaupassa.
2. Odota, että keräämme tilauksesi valmiiksi. Saat toimitusvahvistuksen, kun tilaus on noudettavissa.
3. Tule noutamaan tilausta Titityyn ulko-ovelta arkisin 10-17 välillä ja lauantaisin 10-15 välillä. Soita meille 040 4874779 kun olet ovella, niin tiedämme tuoda tilauksesi ovelle. Jos emme vastaa heti, soitamme takaisin.
4. Pidä turvaväli - huolehdimme sekä omasta että sinun terveydestäsi. 

Ovea ei kannata tulla koputtelemaan ilman soittoa. Emme päästä asiakkaita myymälään sisään poikkeusaukioloaikojen ulkopuolella. Toivomme teiltä ymmärrystä ja joustavuutta. Totutellaan yhdessä uusiin toimintatapoihin - yhdessä tästä selvitään.

Kyllä hätä keinot keksii:

Service information - Coronavirus

Titityy yarn shop is located in Jyväskylä, where we have our lovely brick-and-mortar shop as well as our online shop. Because of the epidemic, our brick-and-mortar shop is open with limited hours, but we continue shipping online orders as usual.

To maintain social distancing some of our employees work at home while some work at the shop. We are happy to help you with choosing yarns and placing an order - contact us by emailFacebook or Instagram or chat (when available).