Suodattimet

6. DK
7. Worsted
8. Aran
9. Bulky/Super Bulky


Huopuva
Käsinpesu
Käsinvärjätty
Kasvikuidut
Konepesu
Luomu
Monisäikeinen
Mulesing-vapaa merinovilla
Sekoitelanka
Sukkalanka
Suomalainen
Superwash
Värjäämätön
Vauvalanka
Yksisäikeinen


Alpakka
Merinovilla, mulesing-vapaa
Mohair
Puuvilla
Tekokuidut
Villa


De Rerum Natura
Harrisville Designs
Isager
Istex
Katia
Sandnes Garn
Skein Queen
The Fibre Co.
The Uncommon Thread
Tukuwool

Haaveena villapaita

Loppuivatko puserolangat kesken tai haaveiletko aloittavasi ensimmäisen villapaidan neulomisen? Upeat kirjoneulepaidat houkuttelevat tarttumaan puikkoihin, ja Titityyltä löydät valtavan värivalikoiman laadukkaita lankoja.

Pitäisitkö rouheasta ja luonnollisesta fiiliksestä? Perinteinen islantilainen Lettlopi on tämän hetken suosikki! Jos olet jo kokeillut Lettlopia tai todennut, että kaipaat jotain muuta, tiesitkö että voit korvata sen monenlaisilla langoilla mieltymyksesi mukaan!

Tästä tuoteryhmästä löydät lankoja, joista neulot kauneimmat neulepaidat, kuten islantilaisneuleet, kaarrokepaidat sekä kirjoneuleet. Hieman ohuemmille DK-vahvuisille langoille sopivat puikot 3,5-4 mm ja paksummille worsted-, aran- ja bulky-vahvuisille 4-5 mm. Puikkokoon valintaan vaikuttaa myös millaisen neuletiheyden ohjeesi vaatii.

Kun haluat pehmeämpää villaa, valitse merinovillalanka, kuten De Rerum Natura Gilliatt tai konepestävä Merinoull. Kirjoneuleisiin löydät myös pehmeitä ja pörröisiä alpakkalankoja, kuten Börstet Alpakka ja Kos.